Obavijesti

News

Komentari 16

Jela osam vrećica čipsa na dan pa od srama izgubila čak 63 kg

Jela osam vrećica čipsa na dan pa od srama izgubila čak 63 kg
3

Zbog nezdrave prehrane i načina života Alex je od završetka škole 'porasla' za osam konfekcijskih brojeva. U svom najgorem izdanju bila je teška 146 kilograma

VIDEO

Alex Hook (36) cijelog se života borila s viškom kilograma. Još kao dijete, dok je puhala svijećice na rođendanskoj torti, željela je da iduće godine bude mršavija. No, poticaj da se pokrene i promijeni način života dobila je tek nakon što se dobro osramotila. 

shopping basket weight loss

'Šokantno' iskustvo doživjela je u supermarketu gdje ju njezina bivša trenerica za mršavljenje ulovila s punom košarom čipsa. Alex obožava čips. Kaže da je znala pojesti i po osam vrećica na dan. Ali taj susret u supermarketu ju je toliko posramio da se omiljene slastice odrekla zauvijek i smršavjela 63 kile. 

- Trpala sam vrećice čipsa i keksi u košaru kad sam vidjela svoju staru trenericu Jo. Nije me vidjela od kad sam zadnji put napustila WeightWacherse. Tada sam bila izgubila 22 kile, ali sve sam to u međuvremenu vratila - rekla je Alex, piše Metro

- Nisam htjela da me vidi takvu, s košarom punom nezdrave hrane. To je bilo ponižavajuće - kaže Alex koja je ispustila košaru i pokušala se odšuljati da je Jo ne vidi. 

Zbog nezdrave prehrane i načina života Alex je od završetka škole 'porasla' za osam konfekcijskih brojeva. 

Jo je uspjela nagovoriti Alex da se vrati u grupu za mršavljenje, a krenula je i u teretanu. Tri godine nakon sudbonosnog susreta Hook teži 80 kilograma. Kaže da je sada mršavija nego što je bila u osnovnoj školi. 

Hook je potpuno promijenila prehranu i vježba pet puta tjedno. Sad je i sama trenerica za mršavljenje i napokon je sretna te se ne namjerava vratiti starim porocima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.