News

Komentari 24

Jelena Pavičić Vukičević: Ja sam svoju političku karijeru vezala uz karijeru Milana Bandića

Jelena Pavičić Vukičević: Ja sam svoju političku karijeru vezala uz karijeru Milana Bandića

Zamjenica gradonačelnika Zagreba rekla je kako joj se u jednom danu izvrtio čitav život, sjeća se svih njihovih kampanja, svih uspjeha i pokojeg poraza

Zamjenica gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević večeras je izjavila kako je teško sažeti godine zajedničkog rada i profesionalnog puta u nekoliko rečenica, ali da ima osjećaj da joj se u proteklom danu izvrtio jedan život.

Gostujući u RTL Danas rekla je da se sjeća svih njihovih kampanja, svih uspjeha, pa i ponekog poraza. Nije se nadala smrti gradonačelnika.  

- Gradonačelnik je bio redovit na kontrolama svoga zdravlja. Ali znali smo da mu je zdravlje i ugroženo zbog mnogih bolesti od kojih je pobolijevao proteklih godina - rekla je. 

Rekla je da još nije razgovarala s kolegama o poslovima u gradu koji slijede do izbora jer su se danas posvetili organiziranju komemoracije i sprovoda, ali da će s razgovorima početi već sutra te da nastavljaju tamo gdje je Milan Bandić stao. 

Ne razmišlja o kandidaturi za izbore. 

- Ja sam svoju političku karijeru vezala uz karijeru Milana Bandića i mislim da sam na taj način dala i odgovor da ne razmišljam o kandidaturi - odgovorila je. Kojem će pretendentu dati podršku, rekla je, ima vremena vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci