News

Komentari 4

Jeste li ga vidjeli? Dario (30) u ponedjeljak nestao u Zagrebu

Jeste li ga vidjeli? Dario (30) u ponedjeljak nestao u Zagrebu

Znam da nije po bolnicama, a policija je zadnji signal od sina ulovila u četiri ujutro, rekla je u četvrtak majka Zdenka koja živi u Crikvenici. Dario Šnajder (30) nestao je u ponedjeljak na području Sesveta

Dario Šnajder (30) iz Bjelovara nestao je u prije tri dana, navodi se na stranici Nestali. Mladić je visok 175 centimetara, a u trenutku nestanka na području Sesveta u Zagrebu nosio je crni kratki kaput, plave traperice i crne tenisice. 

- Znam da nije po bolnicama, a policija je zadnji signal od sina ulovila u četiri ujutro. Radi na građevini, njegov kolega je prijavio nestanak jer nije dva dana došao na posao. Njegov šef je inzistirao da ga se potraži jer je, kako kaže, vrijedan radnik i kolega. Ovo zbilja nije uobičajeno za njega - kaže očajna majka Zdenka Šnajder koja inače živi u Crikvenici. 

Prema podacima objavljenim na stranici Nestali, Dario se u ponedjeljak udaljio s adrese u Sesvetama. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ili majci Zdenki na broj 0996870629.

Najčitaniji članci