Obavijesti

News

Komentari 65

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je osam tinejdžera u tjedan dana

Jeste li ih vidjeli? Nestalo je osam tinejdžera u tjedan dana
6

Nestali.hr su objavili kako je u zadnjih tjedan dana nestalo deset ljudi, od čega osam tinejdžera. Također, mole se građani da im se jave ako su vidjeli nestale

VIDEO

Nestali.hr su objavili tjedno izvješće i profile ljudi koji su nestali u zadnjih sedam dana. Među njima je čak osam tinejdžera.

Ivana Barušić (13) nestala 28. rujna s adrese u Samoboru. Ivana je visoka 170 centimetara. Ima crnu kosu i plave oči te je jače tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijelu kratku jaknu, a sa sobom je ponijela ljubičasti ruksak.

Denis Ćejvanović (16) nestao je 30. rujna u Ivancu. Nestali.hr navode kako se ne zna u što je bio odjeven kad je nestao. 

Ivana Dragec (14) je nestala 30. rujna s adrese Lasovac 123B, Šandrovac. Ivana je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči te je slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka  bila je odjevena u sivu jaknu, crne traperice, bijele tenisice s crvenim znakom "Nike".

Gordana Laješić (41) je nestala  4. listopada s adrese u Zagrebu. Visoka je 165 centimetara, ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka, ali obično nosi traperice i sportsku majicu, navode Nestali.hr.

Neđmije Rama (15) je nestala 30. rujna  s adrese Zajezda 31, općina Budinščina. Visoka je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka je bila odjevena u tamnije traper hlače, crnu jaknu i bijele tenisice. 

Suzana Palm (15) je nestala u ponedjeljak u Osijeku. Visoka je 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica te je srednje tjelesne građe. Ima i ožiljak na lijevoj ruci. U vrijeme nestanka je bila odjevena u crnu majicu kratkih rukava, crne kratke hlače i ljubičaste tenisice.

Dalibor Petrovečki (19) je nestao 2. listopada s adrese u Lugu Samoborskom. Visok je 170 centimetara i ima crnu kosu.  Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Silvijo Špoljarić (15) je nestao 30. rujna s  adrese u Gudovcu. Visok je  165 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven kad je nestao.

Branka Vuga (14) je nestala 28. rujna s adrese stanovanja u Zagrebu. Visoka je  180 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica te slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice te crno-žute tenisice.

Jelenu Cindrić pronašli su mrtvu

Jelena Cindrić (80) je nestala 3. listopada  s adrese stanovanja u Slunju. Iz policije su izvijestili da su u petak pronašli njezino tijelo. Ističu kako na tijelu nije bilo tragova nasilja.

Ako ste vidjeli bilo koga od gore navedenih nestalih osoba policija moli da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu