Obavijesti

News

Komentari 88

Jeste li ih vidjeli? U Hrvatskoj u tjedan dana nestalo 11 ljudi

Jeste li ih vidjeli? U Hrvatskoj u tjedan dana nestalo 11 ljudi
11

Među 11 nestalih je i četvero maloljetnika. Najviše njih nestalo je u Zagrebu. Ako imate neke korisne informacije o nestalima javite se u obližnju policijsku postaju

VIDEO

Policija je prošlog tjedna od 10 nestali pronašla njih šestero. Još uvijek tragaju za Stefanom Vojakom, Darkom Hitrecom, Svetozarom Lalićem i Biserkom Smatlek. No od kraja kolovoza do 6. rujna nestalo je još 11 ljudi. Među njima je i četvero maloljetnika.

Damir Inhof (16) nestao je u Zagrebu 6. rujna 2012. On se toga dana udaljio s adrese boravišta Sv. Mateja 70 A. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.  Visok je 165 centimetara i ima kestenjstu kosu. 

Milka Juričić (79) također je nestala u Zagrebu 6. rujna. Ima kestenjastu ravnu kosu i zelene oči. Ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. Ima zavoj na desnoj nozi te šepa. Udaljila se s adrese boravišta, no nije poznato što je imala na sebi u vrijeme nestanka.

Nensy Obrovac (16) nestala je u Puli 6. rujna. Visoka je 175 centimetara, ima crvenu ravnu kosu i svijetloplave oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Ima tetovažu u obliku srca i napis "Petra" na ramenu. Nensy je oko 15.20 sati otišla od kuće, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crne kratke tajice, bijelu ili crnu majicu kratkih rukava, bijele tenisice Lacoste sa zelenom rubom. Ima ogrlicu od špage sa privjeskom u obliku kruga i nosi crnu sportsku torbu.

Marko Molnar (24) je 5. rujna nestao u Zagrebu i otišao u nepoznato. U vrijeme nestanka bio je odjeven u donji dio bolničke pidžame i bež majicu kratkih rukava. Visok je 185 centimetara, ima smeđu valovitu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe.  

Pajka Tilger (49) visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu i kestenjaste oči. Okruglog je lica i slabije tjelesne građe. Nestala je 4. rujna u Zagrebu. U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijele hlače, bijelu tuniku od lana i ljubičaste cipele. Sa sobom ima ljubičastu torbicu. 

Danijel Žepina (28) u utorak, 4. rujna udaljio se s adrese boravišta u Zagrebu (Bolnička 32). Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.   

Marko Lorenčak (26) je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i tamnoplave oči. Lice mu je ovalnog oblika i srednje je tjelesne građe. U utorak, 4. rujna Marko se udaljio s adrese stanovanja (Velika Ostrna, Omladinska 43) u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Tedi Šikić (16) nestao je u Rijeci 3. rujna. Visok je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu i oči. Četvrtastog je lica i slabije tjelesne građe. Na lijevoj nadlaktici ima ožiljak, a na istoj podlaktici tetovažu "Tedi". U utorak, 4. rujna Tedi se udaljio s adrese boravišta u Rijeci (Franje Čandeka 2) u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka. 

Tomislav Ćosić (25) je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu i oči. Četvrtastog je lica i slabije tjelesne građe. U ponedjeljak, 3. rujna je otišao od kuće u Zagrebu u nepoznatom smjeru. U vrijeme nestanka bio je odjeven u sivu majicu s kapuljačom, tamnosmeđi donji dio trenirke, crno-zelene tenisice i crveno-bijelu šilt kapu.

Miki Šnajder (16) u nedjelju, 2. rujna udaljio se s adrese boravišta u Ivancu (Plahinsko 6). Nije poznato u što je bio odjeven u to vrijeme.

Jelena Koprivnjak (22) visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i četvrtasto lice. Srednje je tjelesne građe. Ima tetovažu u obliku srca sa slovom B na lijevoj strani grudi, na donjem dijelu leđa tetovažu "braco" te tetovažu u obliku kockice na listu lijeve noge. Jelena se 27. kolovoza udaljila s adrese stanovanja u Zagrebu (Ante Kovačića 7). U to vrijeme bila je odjevena u traper jaknu, crvenu haljinu i sandale sa potpeticom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu