Obavijesti

News

Komentari 51

Jezive snimke mafije: Ubojstva 18-godišnjih blizanki emitirali uživo putem Instagrama

Jezive snimke mafije: Ubojstva 18-godišnjih blizanki emitirali  uživo putem Instagrama

Stravično ubojstvo Amálije i Amande Alves iz Brazila uživo je emitirano na Instagramu. Navodno su ih ubili jer su znale previše o mafijašima koji su dilali drogu...

Sestre blizanke ubijene su od strane gangstera koji su emitirali sve uživo na Instagramu. Snimke su od tada pregledane tisuće puta, prenosi Daily Star

Tijela mladih žena, Amálije i Amande Alves pronađene su samo nekoliko sati kasnije nakon ubojstva uz cestu iza imanja u brazilskom Pacajusu. Amanda je ostavila iza sebe trogodišnju kćer, dok je njezina sestra blizanka Amália imala sina koji je imao samo šest mjeseci.

'Tata je bio manijak, ali nisam ni sanjala da će ga brat ubiti'
'Tata je bio manijak, ali nisam ni sanjala  da će ga brat ubiti'

Policija ispituje tinejdžera Mateus Abreua (17) koji je uhićen i osumnjičen za ubojstvo. Snimili su mučne posljednje trenutke sestara dok su klečale jedna pored druge na prljavom putu.

Mateus Abreu koji je ubio blizanke

Izvještaji kažu da su bile prisiljene skupiti kosu u punđu prije nego što ih je Abreu ustrijelio u stražnji dio glave.
Još je dva hica ispalio u jednu od sestara prije nego što je stao nad drugu žrtvu i ispalio još četiri metka u njezino tijelo. Iako policija tek treba otkriti točan razlog za ubojstva, lokalni list Jornal de Brasília izvijestio je da je to zato što su sestre 'previše znale' o sukobima koji su uključivali lokalne dilere.

Igor se brani šutnjom, a sestra čeka da ga vidi: 'Majka ništa ne priča od šoka, stalno plače...'
Igor se brani šutnjom, a  sestra čeka da ga vidi: 'Majka ništa ne priča od šoka, stalno plače...'

Osumnjičeni tinejdžer prethodno je imao sedam uhićenja. Optužen je za nezakonito posjedovanje pištolja, krađu i namjerne tjelesne ozljede u 2020. i 2021. piše Brazilski list Diario do Noreste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...