Jezivi trenutak sa suđenja: Nožem je ubila dječaka (3) pa se smijala kad su čitali optužbu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 12

Jezivi trenutak sa suđenja: Nožem je ubila dječaka (3) pa se smijala kad su čitali optužbu

Jezivi trenutak sa suđenja: Nožem je ubila dječaka (3) pa se smijala kad su čitali optužbu
3

Na sudu se pojavila s rukama vezanim iza leđa, a pokušavala je suzbiti smiješak prije nego što se nekoliko puta nasmiješila dok su se čitale strašne optužbe protiv nje

VIDEO

Bionca Ellis (32) jezivo se smijala na suđenju dok su čitali strašne optužbe za ubojstvo trogodišnjeg dječaka i napad na njegovu majku (38) na parkiralištu trgovine u Ohiju, SAD. Na sudu se pojavila s rukama vezanim iza leđa, a pokušavala je suzbiti smiješak prije nego što se nekoliko puta nasmiješila dok su se čitale strašne optužbe protiv nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šaptala je dok je odgovarala na pitanja suca i u jednom trenu pognula glavu. Smijulila se i odgovarala sutkinji Nancy Russo na španjolskom kada ju je pitala hoće li se izjasniti da nije kriva za optužbe protiv nje. Na kraju je rekla na engleskom "da" kad ju je frustrirana sutkinja pritisnula, prenosi NY Post.

zatim smijuljila i odgovorila "si" kada ju je sutkinja Nancy Russo pitala hoće li se izjasniti da nije kriva za optužbe protiv nje, izvijestio je News 5 Cleveland. Na kraju je rekla "da" kad ju je frustrirana sutkinja pritisnula.

Ellis se suočava s optužbam za ukupno deset kaznenih djela, uključujući dvije optužbe za ubojstvo i dvije za pokušaj ubojstva. Ako je osude, prijeti joj i smrtna kazna, rekla je sutkinja. Vlasti navode da je ovaj napad bio "nasumični čin nasilja". 

Na sud je stigao i Julianov otac rekao je da im je Ellis "uzela sve".

- Ne postoji ništa što bi moglo zamijeniti mog sina. Učinite sve što možete da ovu monstrumku držite iza rešetaka - rekao je.

Sutkinja je odredila maksimalni iznos jamčevine od pet milijuna dolara, a Ellis je zadržana u pritvoru.

- Dok je Margot otvarala prtljažnik automobila kako bi spremila namirnice, žena je brutalno napala i izbola i Margot i Juliana - stoji u poruci na GoFundMe stranici od bližnjih. Žrtva i osumnjičena nisu se poznavali.

Juliana su se prisjetili kao slatkog dječaka koji je bio opsjednut svojom novom malom sestrom i uvijek se htio hrvati sa svojim starijim bratom.

- Naša obitelj je preplavljena tugom... i preplavljena ljubavlju i podrškom koju nam je zajednica već pružila. Ovo će biti nevjerojatno dug put do oporavka, ali iskreno nikada se nećemo potpuno oporaviti – ali nastavit ćemo dijeliti priče o našem prekrasnom malom dječaku - stoji u poruci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
Dijete (7) umrlo nakon operacije krajnika, otorinolaringolozi su u šoku: 'To je ogromna tragedija'
ISTRAGA U KB SVETI DUH

Dijete (7) umrlo nakon operacije krajnika, otorinolaringolozi su u šoku: 'To je ogromna tragedija'

Dijete je preminulo sedam dana nakon zahvata • U bolnicu ga je bez vitalnih funkcija dovezla Hitna • Pokrenuli unutarnji nadzor • Otorinolaringolozi u šoku