Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Još 3 dana su otvorene prijave za "Poduzetnike budućnosti"

UČENICI, JAVITE SE! Ukupan fond natječaja je 250.000 kuna, a pobjedit će najinovativniji poduzetnički projekti i ideje. HUP nagrađuje ukupno 25 projekata srednjih škola

6 komentara

Još su samo tri dana ostala do završetka prijava na natječaj HUP-a namijenjen učenicima srednjih škola i njihovim mentorima „Poduzetnici budućnosti“. Ukupan fond natječaja je 250.000 kuna, a pobjedit će najinovativniji poduzetnički projekti i ideje. HUP nagrađuje ukupno 25 projekata srednjih škola - pet najboljih dobiva nagradu u iznosu od po 25.000 kuna svaki, pet sljedeće rangiranih (6.- 10. mjesto) nagradit će se s po 10.000 kuna svaki, a ostalih 15 projekata (11.-25. mjesto) dobit će po 5.000 kuna.

Prošlogodišnji natječaj „Poduzetnici budućnosti“ izazvao je velik interes među srednjoškolcima,a prvih pet najboljih projekata predstavljeno je na Danu poduzetnika gdje su i uručene nagrade timovima učenika i njihovih učitelja-mentora. Sredstva koje će škole dobiti kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje trebaju se uložiti u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika te škole.

Natječaj je otvoren od 4. ožujka do 29. travnja 2019. Sve informacije i detalje o tome kako se prijaviti pronađite na www.hup.hr

Hrvatska udruga poslodavaca natječaj Poduzetnici budućnosti održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta uz partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i EY Hrvatska te uz medijsko pokroviteljstvo Styria Media Grupe. Na taj način HUP želi potaknuti aktivniju promociju poduzetništva među mladima te pobuditi veći interes mladih za bavljenje poduzetništvom. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message