News

Komentari 32

Josip Manolić si zapjevao 'Pod brajde' za svoj stoti rođendan

Josip Manolić si zapjevao 'Pod brajde' za svoj stoti rođendan

Josip Manolić stotu je napunio u ožujku, no tek sad je okupio nekoliko prijatelja. Veliko slavlje je u kolovozu, a sad su okupili najbliži prijatelji. Planirao je zvati Milanovića i Plenkovića

Nikad smijenjeni šef tajne policije 22. ožujka napunio je 100 godina. Te je večeri u Zagrebu trebala biti velika proslava, no zbog korone, ali i zbog potresa, sve je bilo odgođeno.

Zato su mu prijatelji i uža rodbina u nedjelju, 28. lipnja, u izletištu Polovanec u Đurđekovcu kraj Kašine organizirali malo slavlje, piše portal Nizagorjemalo.hr.

– Bar da se malo obilježi kad su već korona i potres odgodili veliko slavlje koje je trebalo biti u Visokoj sa 111 uzvanika. Bil je to ručak, torta, malo glazbe. To smo bili mi kaj smo s njim najbliži - otkrio nam je zagorski gospodarstvenik Marijan Božić iz Donje Stubice, jedan od organizatora slavlja. 

Josip Manolić kazao je kako vrlo voli Zagorje, a Zagorke još više. Za rođendan kaže da to nije bio baš pravi, kako je planirao, ali da će velika proslava biti u kolovozu.

- Ovo je bio manji skup prijatelja. Družiti se moramo. Bilo je veselo. Je, je, zapopeval sam si ‘Pod brajde’. Volim ja kajkavske popevke. I podravske - rekao nam je slavljenik.

A kako nam je otkrio Božić, na velikom slavlju 22. ožujka trebali su biti i predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković.

- Joža je čak napravil i raspored sjedenja. On u sredini, pa onda tko pored njega, tko slijeva, tko zdesna. No i to bumo proslavili kak smo planirali – najavio je.

Najčitaniji članci