Obavijesti

News

Komentari 87

Jovanović Karamarku 'mjeri' pamet na društvenim mrežama

Jovanović Karamarku 'mjeri' pamet na društvenim mrežama
1

Ministar znanosti Željko Jovanović i ministar poduzetništva Gordan Maras oštro su u utorak na Facebooku kritizirali svoje političke protivnike i bivše stranačke drugove

VIDEO

Ministar znanosti Željko Jovanović i ministar poduzetništva Gordan Maras oštro su u utorak na Facebooku kritizirali svoje političke protivnike i bivše stranačke drugove.

- Karamarko i Brkić, gospodari tame, instrumentalizirali su žrtvu Vukovara da bi pokazali da mogu voditi ulicu, ali u svojoj plagijatorskoj kratkoj pameti ne razumiju da su time dokazali da zapravo ne mogu voditi državu - napisao je Jovanović.

Dodao je kako su vukovarski heroji dali život za Hrvatsku, a Karamarko i Brkić, koje je nazvao i crnim šaptačima kaosa, spriječili su da se državni vrh Hrvatske na vukovarskom groblju pokloni s pijetetom svetim žrtvama.

"HDZ s Karamarkom vraća Hrvatsku u prošlost"

- HDZ s Karamarkom vraća Hrvatsku u prošlost, jer drugo ni ne zna! Danas su sve maske pale, danas je Hrvatskoj postalo jasno da su Josipović, Leko i Milanović glas razuma i garancija puta 21. stoljeća. Vukovar je simbol pobjede u Domovinskom ratu, ali i simbol budućnosti u koju Hrvatsku neće sigurno voditi Karamarko, jer on korača samo u prošlost - revoltiran je bio ministar.

Obračun s donedavnim stranačkim kolegama

Već je ranije ovog mjeseca, u sukobu zbog udžbenika, Jovanović kazao kako Karamarku nedostaje “sive supstance”. Dok Jovanovića muči oporba, ministar poduzetništva Gordan Maras na istoj društvenoj mreži obračunava se s donedavnim stranačkim kolegama. On je komentirao Uskokovu istragu protiv bivšeg Bandićeva pročelnika Davora Jelavića zbog 215 ilegalnih izmjena urbanističkog plana.

- Bandić je ponovio mantru o potpunoj suradnji s institucijama te o transparentnosti rada njegove uprave - napisao je Maras te dodao da bi Bandić sam trebao podnijeti ostavku ako se ispostavi da je bilo nezakonitosti.

- Samo da ne kaže da ‘muž posljednji sazna’ pa da mu u stanu pronađu prepariranoga grizlija - usporedio je Maras slučaj u poglavarstvu s uhićenjem Nadana Vidoševića. Inače, na Facebooku je upravo on često komentirao rad HGK i prozivao Vidoševića.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava