Obavijesti

News

Komentari 140

Jozinović ima i 'sreće': Ukrali su mu laptop koji treba policiji

Jozinović ima i  'sreće': Ukrali su mu laptop koji treba policiji
1

Policiji bi laptop i mobitel bili izuzetno korisni i željeli su ih uzeti jer vjeruju da bi na njima mogli naći dodatne materijalne dokaze i informacije koje bi im poslužili u slučaju...

VIDEO

Samouhljeb Mladen Jozinović koji si je isplatio milijunski bonus na meti je policije, ali ima i “sreće”.

Kako je objavio Podravski list, netom nakon smjene iz koprivničkog smetlišta Piškornica, Jozinović je prijavio policiji da su mu laptop i mobitel nestali iz službenog automobila dok je bio u Zagrebu.

Kada je smijenjen, već je bila najavljena prijava protiv njega jer si je uz plaću isplatio milijunski bonus, ali i naknade veće od 300.000 kuna.

Kako piše Podravski, policiji bi laptop i mobitel bili izuzetno korisni i željeli su ih uzeti jer vjeruju da bi na njima mogli naći dodatne materijalne dokaze i informacije koje bi im poslužili u slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
I više od bonusa: Jozinović će morati vratiti 1,5 milijuna kuna
I više od bonusa: Jozinović će morati vratiti 1,5 milijuna kuna

No, isplata bonusa i dodatnih naknada očito nije jedina stvar zbog koje će policija pokucati na vrata 37-godišnjem direktoru koji nije bio poznat dok si nije odlučio isplatiti dodatni milijun kuna. Kako saznajemo, revizija poslovanja smetlišta i njihove tvrtke kćeri koje je vodio Jozinović našla je dodatni, podeblji popis nepravilnosti.

- Cijeli nalaz je predan policiji - potvrđeno nam je od upućenog sugovornika.

Već je ranije objavljeno i da policiju zanima kupnja zemljišta, ali i ugovaranje dovoza materijala za smetlište koje je navodno preplaćeno. Ugovor o materijalu je s istaknutim članom nogometnog miljea - Robertom Markulinom.

Nevezano za Jozinovića, građani u Koprivnici prosvjeduju zbog proširenja smetlišta. Na smetlište kamioni dovoze otpad iz četiri sjeverozapadne županije koje su i suvlasnici odlagališta. Zanimljivo je da Jozinovićeve nepravilnosti koje se sad otkrivaju, nije primjetio nitko o četiri župana suvlasnika. Sve dok si Jozinović nije isplatio milijunski bonus bez njihova znanja.

Jozinović odbija vratiti bonus? 'Moram i ja od nečega živjeti...'
Jozinović odbija vratiti bonus? 'Moram i ja od nečega živjeti...'

Kako smo pisali, Jozinović si je nakon isplata i plaća od 1,3 milijuna kuna, kupio i penthouse u Vinkovcima od 120 kvadrata. Dodatni novac je isplatio sam sebi preko tvrtke kćeri iako je imao plaću od 18.500 kuna.

Kako smo saznali, većina potencijalnih malverzacija je išla upravo preko tvrtke kćeri koji vlasnici uopće nisu kontrolirali. Jozinović je sam sebi bio šef i direktor i sam sa sobom potpisao bonus jer je ocijenio da je popravio poslovanje lokalnog odlagališta otpada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji