Obavijesti

News

Kako brzo privući klijente, udvostručiti prodaju i povećati profit?

Kako brzo privući klijente, udvostručiti prodaju i povećati profit?
1

Kako brzo i lako privući klijente, udvostručiti prodaju i povećati profit u ovim kriznim vremenima?

Ako želite otkriti kako brzo i lako privući klijente i prosperirati u ovoj gadnoj krizi, ovo će biti najvažnija vijest koju ste ovaj mjesec pročitali.

Evo zašto: nevjerojatni novi marketinški sistem Dominika Bjegovića (našeg najskupljeg pisca oglasa), Prednost, identificirao je 3 glavna faktora povećanja profita i 11 faktora uspjeha.

Svih 14 profitnih otkrića možete vidjeti kada otiđete na www.prednost.com

Najbolje od svega – kada otiđete na stranicu i počnete čitati, već u prvih nekoliko trenutaka uočit ćete koliko mnogo hrvatskih poduzetnika potvrđuje ovu revolucionarnu novu metodu... možda čak i poželite implementirati pokoji koncept u svom poslovanju i testirati.

Sve to možete bez rizika. Dominik je još u fazi testiranja ovog novog sustava i ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sistemom, Dominik vam vraća novac i ostavlja misteriozni 10,000 kuna vrijedni bonus na poklon.

Je li ovo zaista početak učinkovitog marketinga u Hrvatskoj?

Ne vjerujemo. Ipak, treba daleko više od jedne metode da se cijeli mentalitet promjeni. No, zasigurno, nekolicina će se žestoko obogatiti primjenom ovog revolucionarnog i snažnog marketinškog otkrića.

Detaljni izvještaj o sistemu na 50 stranica možete besplatno pročitati na www.prednost.com.

Preporučujemo i da pozorno pročitate 11 tajni najuspješnijih hrvatskih poduzetnika navedenih u pismu od Dominika i ispitate u koju skupinu uspjeha spadate.

Dominik je poznat u hrvatskoj kao poduzetnik koji je samo uz pomoć olovke, papira i dobre ideje došao od nule do milijun kuna u narudžbama u samo 32 sata. Bez kapitala, bez tada postojećeg proizvoda, bez "veza“.  Godinu dana kasnije, preokrenuo je hrvatski internet naglavačke naučivši 550 hrvatskih poduzetnika svojim tajnama zanata. Nakon Dominikovih seminara, prosječna cijena "po kliku" na internet oglase poskočila je za 43.81% po nekim procjenama.  I onda, kada smo pomislili da je to vrhunac, šokirao je hrvatske poduzetnike kada je pokazao....

Kako bez uloga, bez rizika i u vrlo kratko vrijeme postaviti jedan, tri, pet... ili više profitnih centara i unovčiti kriznu stagnaciju konkurencije!

Povijest se ponavlja. 20., 21. i 22. svibnja u Zagrebačkom hotelu Aristos, Dominik je okupio 68 posebno izabranih poduzetnika kako bi testirao svoj sistem Prednost. Grupa je bila raznolika - od početnice bez ideje do direktora hrvatske tvrtke koja ostvaruje preko 3 milijarde kuna godišnjeg prometa. Dominik im je pokazao kako upotrijebiti i unovčiti marketinški sistem Prednost. Video sa rezultatima koje su postigli polaznici, vidjeti ćete kada kliknete ovdje.

Sada, još nekoliko mjeseci priprema kasnije, pušteno je prvih 387 kopija sistema u javnost na test. Ako je još koji primjerak preostao, možete provjeriti ovaj "magnet profita" bez rizika kada otiđete na www.prednost.com

Čestitamo Dominik!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...