News

Komentari 4

Kako je ovo preživio?! Podletio pod kamionet i tek se ogrebao

Kako je ovo preživio?! Podletio pod kamionet i tek se ogrebao

BRAZIL: Prošlotjednu srijedu Josicleu Rodrigues (42) pamtit će do kraja života. Vozeći se uobičajenom rutom na posao podletio je pod kamionet i nevjerojatnim spletom okolnosti preživio...

Šokantna snimka dolazi iz Brazila, točnije iz grada Campina Grande na sjeveroistoku zemlje. Josicleu Rodrigues (42) vozio se motociklom na posao kad je pri velikoj brzini pao s njega i podletio pod kamionet.

Samo pukom srećom je preživio i zahvalio Bogu na najboljem božićnom poklonu - svom životu.

Vozač kamioneta je prikočio, no Rodrigues je doletio takvom brzinom da nije mogao izbjeći podlijetanje pod vozilo. Nesreća je snimljena 20. prosinca oko podneva. Rodrigues i dalje ne može vjerovati kako je preživio.

- Vozim se tom cestom svaki dan na posao i dosad nikad nisam doživio nesreću. Nemam pojma što se taj dan dogodilo s mojim motociklom. Odjednom sam izgubio kontrolu nad njim i našao se pod kamionetom. Sjećam se da mi je kroz glavu prošlo: Gotovo je, mrtav sam, ispričao je Rodrigues lokalnim medijima.

Osim toga što je preživio, još nevjerojatnije je da je prošao tek s ogrebotinama i modricama. Vozač kamioneta, 28-godišnji Mikael Henriques, također je išao na posao.

- Sve se dogodilo u djeliću sekunde, nisam ga mogao izbjeći. Kad je ustao i počeo šetati, ostao sam u šoku koji se odmah pretvorio u sreću. Pomislio sam: Uh, dobro je, nisam nikoga ubio, prenio je svoja razmišljanja Henriques.

Ozlijeđeni motociklist Rodrigues je nakon nesreće otišao na rutinski pregled u bolnicu, gdje su mu liječnici potvrdili lakše tjelesne ozljede. Samohrani otac dvoje djece ne želi ni zamisliti što bi bilo s njegovim klincima da je poginuo.

- Ovo je božićno čudo. Od toga dana svako jutro zahvalim Bogu što sam živ i što mogu normalno ustati iz kreveta, zaključio je sretnik Rodrigues.

Najčitaniji članci