News

Komentari 146

Kalinić: Milan Bandić bio je kod prijatelja na večeri kad se srušio

Kalinić: Milan Bandić bio je kod prijatelja na večeri kad se srušio

Šef Ureda za hitne situacije i Bandićev dugogodišnji suradnik rekao je i kako još ne zna hoće li Bandićeva stranka imati kandidata za gradonačelnika na predstojećim izborima

Milanu Bandiću pozlilo je oko 23:30 u jednom zagrebačkom restoranu nakon čega je prebačen u bolnicu Sveti Duh, prenio je nacional.hr izjavu Pavle Kalinića, ali je potom taj dio o restoranu izmijenjen.

Kalinić je za Večernji list rekao kako je Bandić ipak bio kod prijatelja na večeri, a ne u restoranu.

Pogledajte video: Umro je Milan Bandić

To smo doznali i od Bandicevih bliskih suradnika. Da je bio u restoranu, tvrdi Pavle Kalinić, no sad se može čuti kako je Kalinić novinarima rekao da je Bandić bio "vanka", a pogrešno ga se razumjelo.

Doktor koji je oživljavao Bandića rekao nam je ekskluzivno da je s gradonačelnikom bio na večeri kod prijatelja.

- Bili smo na večeri kod prijatelja Sergeja  na Vrhovcu i Bandiću je pozlilo. Započeo sam reanimaciju, zvali smo hitnu koja je u tom trenutku bila na Ilici. To je bio veliki masivni infarkt. Kod našeg zajedničkog prijatelja smo bili, nas trojica, gradonačelnik, prijatelj i ja. Jeli smo oko 8 navečer, popili kavu, sjedili smo, pričali i samo se srušio sa stolice. Pozlilo mu je - kazao nam je dr. Redžepi.

- Vidjet ćemo da li ćemo na izbore ići samo s listom ili ćemo ići i s kandidatom za  gradonačelnicu ili gradonačelnika. Ni sam ne mogu vjerovati da je Milan Bandić umro. Kada sam čuo da mu je pozlilo istrčao sam van iz stana i krenuo prema bolnici, nisam prošao ni sto metara kada su mi javili da je umro. Imat ćemo sad sastanak da vidimo što ćemo dalje, napravit ću najbolje što mogu - rekao je za Nacional Kalinić.

Podsjetimo, Milan Bandić preminuo je malo iza ponoći u nedjelju nakon srčanog udara.

Sve o smrti Milana Bandića pratite OVDJE.

Najčitaniji članci