Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kamiondžija sa 100 eura htio podmititi graničnog policajca

Hrvatski državljanin pokušao je policajcu najprije dati 50 eura, što je on odbio. Nakon toga mu je u džep htio staviti 100 eura, ali ga je policajac odbio i prijavio svom voditelju smjene

65 komentara

Vozač kamiona, 42-godišnji hrvatski državljanin, uhićen je na graničnom prijelazu Jelšane (Rupa) u četvrtak oko ponoći pod optužbom da je pokušao podmititi slovenskog policajca.

Naime, policajac je tijekom rutinske kontrole teretnog vozila s prikolicom utvrdio da je u njega umetnut tahograf nekog drugog kamiona, nakon čega mu je vozač odmah ponudio 50 eura, što je, kako tvrde u koparskoj policiji, službenik odlučno odbio. Policajac je krenuo zatim prema svojoj kabini kako bi ostavio vozačeve dokumente, a Hrvat mu je u desni džep njegovih hlača pokušao gurnuti novčanicu od 100 eura pri čemu mu je novčanica ispala, javlja 24ur.com.

Policajac ga je upozorio da to ne radi i da pokupi novac, što je Hrvat odbio. Policajac je još jednom odbio mito, a potom pozvao svog voditelja smjene. 

Vozaču nije preostalo druge nego priznati što je učinio, nakon čega su mu naredili da kamion odveze na parkiralište. Dok je išao prema kamionu, policajcu je još jednom ponudio novac, nakon čega je uhićen i odveden na kriminalističku obradu, a njemu i njegovoj firmi je izdana globa u ukupnoj visini od 6.000 eura. javlja 24ur.com.

Možda vas zanima i ovo:
Message