Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Kampanja 'Nestalih' u borbi za web Oscara: Poduprite obitelji!

Finale The Webby People Voice Awards za koji se borimo, za nas je čast i prestiž. Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom poduprite ovaj naš humanitarni projekt

10 komentara

Međunarodna akademija digitalnih umjetnosti i znanosti ocjenjivačko je tijelo koje čini više od 2000 industrijskih stručnjaka i tehnoloških inovatora.

I ove će godine dodijeliti dvije prestižne nagrade koje još nazivaju “internetski Oscari” - The Webby Awards i The Webby People’s Voice Awards. U kategoriji kampanja društveno odgovornog poslovanja među finalistima se našao i projekt 24sata Nestali u Domovinskom ratu.

Serijal smo pokrenuli u studenom 2016. godine, i od tada svakog tjedna na svim našim platformama objavljujemo ispovijesti članova obitelji koji više od četvrt stoljeća tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu. Kako bismo dodatno podignuli svijest o nestalima, krenuli smo i s nekoliko kampanja. Najvažnija mjesta u najvećim hrvatskim gradovima obilježili smo plakatima nestalih i tamnim siluetama na tramvajima i postajama. Sve naše aktivnosti objedinili smo na digitalnom zidu plača. Na njemu su objavljene fotografije nestalih s čijim smo obiteljima razgovarali te linkovi na videopriloge i tekstove do sada ispričanih priča. Nakon ispovijesti u našem serijalu, dvije su žene pronašle svoje najmilije. Finale The Webby People Voice Awards za koji se borimo, za nas je čast i prestiž. Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom poduprite ovaj naš humanitarni projekt.

Registrirajte se, glasajte i slavite pobjedu s nama!

Klikom na link https://vote.webbyawards.com/ otvaraju se nominirane kampanje. Upišite u tražilici Search “Gone“ i kliknite vote. Upišite  mail i šifru po odabiru, potvrdite je na mailu i glasajte. Glasati možete do 18.travnja 2019.

Tema: Nestali u Domovinskom ratu

Možda vas zanima i ovo:
Message