News

Komentari 4

Kanye West sam sebi dao glas: 'Napokon netko kome vjerujem'

Kanye West sam sebi dao glas: 'Napokon netko kome vjerujem'

Westova slavna supruga Kim Kardashian, čini se, nije podržala njegovu kampanju. Nije mu dala nikakvu javnu podršku suprugu, a u utorak je podržala o demokratsku potpredsjedničku kandidatkinju Kamalu Harris

Reper Kanye West glasao je u utorak na američkim izborima sam za sebe.

Nakon duge kampanje obilježene nestalnim izjavama i nagađanjima da bi mogao prisvojiti nekoliko glasova crnaca od demokrata Joea Bidena, West je za razliku od Trumpa 2016. godine, ostao samo zabava američkim građanima.

Pjevač i modni dizajner objavio je na društvenim mrežama da je "prvi put u životu glasovao za predsjednika Sjedinjenih Država, za nekoga kome istinski vjeruje..za sebe''

Kasnije je objavio video na kojem je glasao u državi Wyoming.

West je u kampanju uložio svojih 6,7 milijuna dolara, a u njoj se posvetio promociji religije i obiteljskih vrijednosti.

Westova slavna supruga Kim Kardashian, čini se, nije podržala njegovu kampanju. Nije mu dala nikakvu javnu podršku suprugu, a u utorak je podržala o demokratsku potpredsjedničku kandidatkinju Kamalu Harris.

West, nekada jedan od najvećih Trumpovih pristaša, pokrenuo je svoju kampanju za Bijelu kuću u srpnju zabrinjavajućim izjavama koje su pokrenule zabrinutost  za njegoo mentalno zdravlje.

Dvostruki dobitnik nagrade Grammy rekao je 2018. godine da pati od bipolarnog poremećaja.

Najčitaniji članci