Obavijesti

News

Komentari 76

O kandidaturi za predsjednika: Ima vremena, ne treba gatati

O kandidaturi za predsjednika: Ima vremena, ne treba gatati
1

Milan Bandić nije isključio mogućnost da se ponovno kandidira za predsjednika države 2015. No, u međuvremenu je uvjeren da će pobijediti na lokalnim izborima

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je na lokalnim izborima u nedjelju osvojio 47,3 posto glasova, uvjeren je da će u drugom krugu pobijediti SDP-ovog kandidata Rajka Ostojića.

- Želim utakmicu privesti kraju. Ne treba ništa prepuštati slučaju. Utakmica se igra do kraja i bit će sve u redu. Grad Zagreb će poslije 1. lipnja imati poštenog i odgovornog gospodina gradonačelnika, kao što ga ima zadnjih 13 godina. Ne očekujem ništa posebno. Očekujem ponovnu podršku mojih sugrađana. I od srca im se zahvaljujem na dosadašnjoj podršci. Napravili smo najbolju listu za Skupštinu. Pobjednici smo i liste za Skupštinu i imat ćemo većinu stabilnu nakon 1. lipnja - kazao je Bandić u intervjuu za agenciju Anadolija

Nova pobjeda, rekao je, znači puno rada.

- Dakle, da djela govore više od riječi. Ta politika okupljanja na bazi struke i kompetencije je budućnost, ne samo za ovaj europski grad u europskoj Hrvatskoj, već i budućnost europske Hrvatske u Europi - istaknuo je Bandić.

Na pitanje je li se, s obzirom na ogromnu podršku u Zagrebu, ali i simpatije u rodnoj Hercegovini, kao i činjenicu da je izjavio kako njegov tim može biti reprezentativan na nivou cijele zemlje, može očekivati i njegova ponovna kandidatura za predsjednika Hrvatske 2015., Bandić to nije isključio.

- Sve u svoje vrijeme. Ima vremena. Polako. Za sada ne treba gatati. Ono što sam siguran da lista koju sam sastavio, i koja je dobila najveće povjerenje Zagrepčana, ulijeva povjerenje - poručio je Bandić.

Majku će možda prebaciti u Zagreb

Bandić je za Anadoliju potvrdio kako je njegova majka i dalje u bolnici u Mostaru.

- U bolnici je do petka. Razmotrit ćemo mogućnost da ju prebacimo u Zagreb. No, u Mostaru postoje dobri uvjeti, pa ju možda i nećemo morati prebacivati u Zagreb. Sada je, hvala Bogu, dobro i stabilno - rekao je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...