News

Komentari 215

Kaos na granici s Hrvatskom, satima se čeka na ulaz: 'Stojimo na mjestu, ovo je katastrofa!'

Kaos na granici s Hrvatskom, satima se  čeka na ulaz: 'Stojimo na mjestu, ovo je katastrofa!'

Na ulaz i izlaz se čeka satima, najduže čekaju kamioni, a očekuje se da će kaos na granici, koji je počeo u srijedu oko deset navečer, trajati i danas

Zbog praznika u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj i početka godišnjih odmora u dijelu Njemačke, na granici Slovenije i Hrvatske stvaraju se nesnosne gužve, zbog kojih oni koji žele ući u Hrvatsku čekaju satima na ulazak.

POGLEDAJTE VIDEO Kilometarske kolone na granici

Kako javljaju Novice, kilometarske kolone stvaraju se od sinoć na Bregani i Obrežju, ali i Gruškovju, te graničnim prijelazima Slovenska vas, Metlika i Petišovci. Na svima se za ulaz u Hrvatsku čeka najmanje dva sata.

Na ulaz u Sloveniju također se čeka satima, najduže čekaju kamioni, a očekuje se da će kaos na granici, koji je počeo u srijedu oko deset navečer, trajati i danas.

O dugim čekanjima i kolonama na granici javljaju nam i naši čitatelji, koji su nam se javili s Bregane gdje čekaju satima.

- Stojimo satima, ništa se ne miče! Katastrofa! Ljudi su počeli trubiti u autu - rekao nam je čitatelj.

Kako javljaju slovenski mediji, ni danas stanje na graničnim prijelazima s Hrvatskom neće biti ništa bolje, a HAK upozorava da se dodatne gužve stvaraju i radi aktualnih epidemioloških kontrola na većini prijelaza.

Najčitaniji članci