Obavijesti

News

Komentari 80

Karamarko: HDZ se budi i diže iz provalije, prošli smo katarzu

Karamarko: HDZ se budi i diže iz provalije, prošli smo katarzu
8

Naša parola jest ''kriminal, korupcija van iz HDZ-a, poštenje i iskreno, pravo, autentično domoljublje natrag u HDZ''. To su načela, rekao je Karamarko u Karlovcu

VIDEO

HDZ će za kampanju na predstojećim izborima potrošiti manje od pet milijuna kuna, kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u srijedu u Karlovcu prilikom posjeta Karlovačkoj županiji.   

- Naprosto više nemamo novca i nisu vremena za razbacivanje. Vidite da je to dosta skromno. Imamo plakate, svi smo se rastrčali po terenu, razgovaramo s našim građanima i tu smo stavili akcent. Dakle ne medijski, koliko prisutnost među našim ljudima, simpatizerima i ostalim građanima koji su drugih političkih opcija i taj neposredni kontakt donosi rezultate - kazao je Karamarko, a upitan da li je stranka angažirala nekog glazbenog izvođača, Karamarko je kazao da ne zna, ali da je moguće da nekog angažiraju za završne skupove. 

'HDZ se budi, obnovili smo novu energiju'

- Građani kažu i primjećuju da se HDZ diže, da se budi, da se HDZ, koji je bio na neki način u provaliji parlamentarnog poraza na zadnjim izborima, izvukao. Naša parola jest 'kriminal, korupcija van iz HDZ-a, poštenje i iskreno, pravo, autentično domoljublje natrag u HDZ'. To su načela. Mi smo prošli svoju katarzu. Čekamo vrijeme da se i ostale stranke riješe kriminala, korupcije, nepotizma i sličnih stvari koje već sad isplivavaju na površinu. Građani su prepoznali da je ovo jedan novi HDZ sa novom energijom i moram priznati da sam optimista na terenu. Naprosto rastemo, bujamo, jačamo, imamo novih pristalica, obnovili smo pozitivnu energiju naših članova - kazao je Karamarko, te dodao da je zadovoljan karlovačkom županijom u kojoj imaju dobru i kvalitetnu koaliciju.

- Mi nismo megalomani. Novo stranačko vodstvo je na neki način promoviralo ovu koaliciju, koaliciju desnog centra i onog što je desno. Odbijamo koalirati s bilo kakvim ekstremnim strankama. To ne dolazi u obzir, mi pripadamo narodnjačkoj skupini europskih stranaka. Mi smo desni centar, ali i vidite da te koalicije donose dobre rezultate i prihvaćene su jako dobro među našim građanima - zaključio je Karamarko koji je sa suradnicima obišao Ozalj i Karlovac. U Dugoj Resi će se uz kavu družiti s građanima nakon čega će se pridružiti predizbornom skupu u dugoreškoj Gradskoj vijećnici.

Upitan za komentar o falsificiranoj diplomi bivšeg predsjednika Mladeži HDZ-a u Virovitici, Karamarko je kazao da sada ne zna ništa o tom slučaju, ali je istaknuo da pravna država mora raditi svoj posao, a ako dođe do pravomoćne presude i kaznene prijave da stranka zna što će napraviti s takvim ljudima.  

- Osuđujem takve pojave i to naprosto nije dobro, ali kažem treba vidjeti što je to - kazao je Karamarko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.