Obavijesti

News

Komentari 255

Karamarko: Da nije žalosno, vjerojatno bi bilo smiješno

Karamarko: Da nije žalosno, vjerojatno bi bilo smiješno
1

Za premijera je jedan münchenski institut u jednoj Bavarskoj, koja ima 5 posto nezaposlenosti, očito jedan neprikladan primjer i model, te neprikladna institucija

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u utorak navečer opet je odgovorio premijeru Zoranu Milanoviću koji je na Hvaru sasjekao  HDZ-ov gospodarski program koji se izrađuje u Njemačkoj. 

Podsjetimo, Milanović je poručio da je 'hrvatski gospodarski program je intimno nacionalno pitanje, te da je posljednji put kad je netko probao pisati program izvan Hrvatske, to bio Staljin'.

Karamarko je  sa stranačkog skupa u Vrbovcu objasnio Milanoviću što je münchenski institut.

- Ova Vlada je ponudila i realizirala jedan uspješan model upropaštavanja hrvatskog gospodrstva. Tako da je jedan münchenski institut u jednoj Bavarsko, koja ima 5 posto nezaposlenosti, za njega očito jedan neprikladan primjer i model, i za nega vjerojatno neprikladna institucija s kojom se ne treba surađivati. Da nije žalosno, vjerojatno bi bilo i smiješno. Mi ćemo svakako surađivati sa onima koji imaju iskustva - poručio je Karamarko.

'Ivo Josipović je opsjednut ustaškim zmijama'

Karamarko je komentirao i izjavu predsjednika na odlasku Ive Josipovića koji je rekao da ''ustaške zmije ne spavaju''. 

- Jedini tko ne spava je ovaj narod i mi jer nam se na leđa navalila bijeda i siromaštvo u režiji Ive Josipovića koji spominje neke ustaške zmije i aktualne Vlade. Ta opsjednutost s ustaškim zmijama je nevjerojatna. Pa možda bismo mi mogli progovoriti o boljševičko komunističkim zmijama koje su progonile i ubijale hrvatske ljude vani pa su nam pričali da govorimo o prošlosti. Zašutjeli smo, znate zašto? Zato što se želimo baviti gospodarstvom. Jer smo opsjednuti gospodarstvom, a on opet o ustaškim zmijama, i to sad kad je otišao. Hvala Bogu da je otišao - rekao je predsjednik HDZ-a. 

Upitan za uvrede na Facebooku koje su tijekom kampanje iznosili neki članovi HDZ-a, Karamarko se ponovno obrušio na Josipovića te rekao kako je ''on cijelo vrijeme visio na Facebooku'', za što on ''osobno nema vremena''. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...