Obavijesti

News

Komentari 553

Karamarko o MOSTU: "Takve hit opcije traju jednu sezonu"

Karamarko o MOSTU: "Takve hit opcije traju jednu sezonu"
4

Karamarko je rekao da ga ne čudi SDP-ova rastrošnost u predizbornoj kampanji. Kaže da očito imaju dobre izvore, no uvjeren je da im ni to neće omogućiti pobjedu

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tijekom utorka obilazio je Splitsko-dalmatinsku županiju. Posjetio je Trogir, Kaštela, Sinj, Trilj...

Tom prilikom komentirao je činjenicu kako je koalicija Hrvatska raste do sada u kampanji potrošila oko 10 milijuna kuna , za razliku od Domoljubne koalicije koja je potrošila oko 3,9 milijuna kuna . Ne iznenađuje ga, kaže, SDP-ova rastrošnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:46

- Očito je da imaju dobre izvore , da troše naše novce za svoju neskromnu kampanju koja će ih odvesti u poraz. HDZ pokušava biti skroman. Zbog toga smo tek jučer počeli plasirati spotove. Smatramo da se moramo ponašati u skladu s prilikama u zemlji. Ne možemo mi drugačije živjeti od naših ljudi. Zato sam i rekao da ću kada budem premijer ministrima i ljudima u Saboru odmah u startu skinuti plaće za 25 posto , pa neka rade po učinku. Ako podignu bruto državni proizvod i standard građanima neka imaju veće plaće - rekao je Karamarko.

Miranda Čikotić/PIXSELL

Zbog ušteda, ukoliko dođe na vlast, Karamarko želi ukinuti i instituciju Ureda bivšeg predsjednika.

- Čemu služi Ured bivšeg predsjednika? Ja sam očekivao da će on sam predložiti da se ukine Ured jer troši četiri milijuna kuna, što je dovoljno za 500 poticaja mladim obiteljima i njihovoj novorođenčadi - kazao je Karamarko referirajući se na status Stipe Mesića.

Miranda Čikotić/PIXSELL

Kazao je i kako je karakteristika mandata SDP- a laž i debakl jer lažu na bazičnim stvarima koje svatko može provjeriti naglasivši kako je logično da pada broj nezaposlenih jer ljudi bježe u Njemačku, Australiju, Kanadu i drugdje.

- Od 28. rujna do 28. listopada izgubili smo 16.271 radno mjesto . Ne trebamo se čuditi, nema gospodarske aktivnosti, nema stvaranja nove vrijednosti, državni aparat je i dalje opterećujući - kazao je Karamarko.

Naglasio je i da se ne boji kako će im Most uzeti dio glasova jer su takve treće opcije hit od jedne sezone, a oni kao jaka, bazična stranka ne strahuju od takvih.

Miranda ČikotićPIXSELL

Tijekom posjeta Trogiru pomolio se u katedrali sv. Lovre, a u Kaštel Sućurcu na Rivi upalio je svijeću za sve poginule u Domovinskom ratu. U Sinju je posjetio Muzej Sinjske alke gdje ga je namještač alke, legendarni Josip Runje dočekao povikom: "Premijer Tomislav Karamarko, u sridu!". Potom je posjetio i crkvu Gospe Sinjske gdje se također pomolio. Nakon posjeta Trilju i gospodarskoj zoni Čaporice odlazi u Split, gdje će na Gripama imati središnji izborni skup za IX. izbornu jedinicu. Na njegovoj turneji prate ga Josipa Rimac i župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 553
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela