Obavijesti

News

Komentari 275

Karamarko: Vlada je gotova, više ništa ne mogu napraviti

Karamarko: Vlada je gotova, više ništa ne mogu napraviti
1

Karamarko je istaknuo i kako četiri čovjeka uhićena u toj aferi nisu članovi HDZ-a. Kazao je kako je Sapunar doveden od čelnika jedne stranke iz Kukuriku koalicije

VIDEO

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko za RTL Danas komentirao je aferu Remorker te je rekao kako u ovom momentu sigurno neće smijeniti Božidara Kalmetu s mjesta potpredsjednika HDZ-a i predložiti mu da odstupi s mjesta gradonačelnika Zadra.

- Vjerujem u presumpciju nevinosti i ne možemo čovjeka optuživati i procesuirati u tom smjeru u kojem sugerirate samo zato što se određeni dio tiska upravo tako usmjerio i već sad ga proglasio krivim - kazao je Karamarko. Dodao je kako treba pustiti Državno odvjetništvo da obavi svoj posao. 

Karamarko je istaknuo i kako četiri čovjeka uhićena u toj aferi nisu članovi HDZ-a. Kazao je kako je Sapunar doveden od čelnika jedne stranke iz Kukuriku koalicije.

- U svakom slučaju mi smo odgovorna stranka koja prolazi svoju katarzu. To je ovaj paket od prethodne vlasti u ovoj stranci. No, nemojmo unaprijed nikoga osuđivati. Pitanje je okolnosti - kazao je šef HDZ-a. 

Komentirao je i izjave ministra Željka Jovanovića

- Ono jučer što je rekao - to je bila parada pokušaja da se više ne govori o njihovim neuspjesima, jer ova Vlada je gotova i pitanje je vremena koliko će trajati njihova agonija. Oni više ništa ne mogu napraviti. Zadnji vapaj građanima je: 'Ali, vidite, HDZ je lopovska organizacija, a mi smo jako dobri'. Lopovska organizacija mi sigurno nismo, ne prihvaćamo kolektivnu odgovornost. A ako ćemo o lopovskoj i zločinačkoj organizaciji onda se možemo doista baviti njima, a otvorit ćemo i te neke teme - naglasio je Karamarko. Dodao je kako je danas HDZ drugačiji.

- Mi smo u HDZ vratili domoljublje, a izbacili nepoštenje. Prema tome, Linić je zadnji koji o tome može pričati. Kažem, i neke druge stvari morat će se objasniti hrvatskoj javnosti. Dakle, to je njihov vapaj: 'Probajte shvatiti da smo dobri iako smo nesposobni'. Oni su i nesposobni, a i njihovo poštenje je upitno - zaključio je Karamarko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)