Obavijesti

News

Komentari 85

Karamarkova tajnica je nova Mamba koja drma HDZ-om

Karamarkova tajnica je nova Mamba koja drma HDZ-om
1

Posljednji koji je, bez uspjeha, pokušao doći do Tomislava Karamarka bio je Domagoj Ivan Milošević. Iako je nazvao više puta, Mamba je rekla odlučno ne

VIDEO

Tomislav Karamarko, čija je zvijezda očito u usponu, ima dva taktička problema. Prvi uteg u stranci i javnosti predstavlja mu - kažu naši izvori - Milijan Vaso Brkić. Čini se da predsjednik stranke i njen glavni tajnik već dulje vrijeme nisu u idiličnim odnosima. Karamarko javno brani Brkića, ali tajno se razilaze.

Između posljednje razmirice dvojice HDZ-ovaca prošla su dva tjedna. Brkić je odlučio smanjiti plaće zaposlenicima u stranci za 30 posto. Naime, stranka je nakon EU izbora, na kojima je puno potrošeno na spektakularne promocije, “tanka” s novcem. Također je puno uloženo i u motivacijski skup HDZ-a. Sve je to organizirao Brkić. Karamarko mu to zamjera jer njegove zamisli o tim performansima nisu bile tako glamurozne - čitaj, skupe. S druge strane, svi u stranci pobjedu na izborima pripisuju Vasi Brkiću, njegovoj izvanrednoj organizaciji i velikom motivacijskom talentu. Prije nekoliko dana Karamarko je u uskom krugu ljudi navodno priznao kako mu je Brkić, zbog prepisane policijske diplome, sve ozbiljniji uteg te da njegov imidž šteti stranci. Ipak, još nije definitivno odlučio što će s njim.

- Vaso je zaslužan za uspjeh HDZ-a. On je vrhunski organizator te je čak i sada, nakon operacije kralježnice, gotovo nepokretan radio na EU izborima. Zahvaljujući njegovoj logistici, izbori su dobiveni - rekao je izvor iz vrha stranke. Naime, Brkić je nedavno operirao kralježnicu te je i službeno na bolovanju. Posljednji put viđen je u invalidskim kolicima jer je prerano prekinuo mirovanje pa je navodno došlo do manjih komplikacija. Ni to ga nije spriječilo da pomogne stranci u dobivanju EU izbora. No narušeni odnos šefa HDZ-a i Vase dobro koristi Tomislav Čuljak. On navodno pretendira na Vasino mjesto u stranci te se gotovo svakodnevno pojavljuje u javnosti.

Drugi ozbiljan uteg je Ana Kosec, Karamarkova tajnica. Nju HDZ-ovci nazivaju novom Biancom Matković jer je navodno vladarica HDZ-a iz sjene. Nitko, kaže naš izvor iz vrha stranke, ne može doći do šefa a da nju ne kontaktira, a ona odlučuje koga će približiti, a koga udaljiti od Karamarka.

>>> Više pročitajte u Expressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...