Obavijesti

News

Karlovačko Nepasterizirano Retro za dobra stara vremena

Karlovačko Nepasterizirano Retro  za dobra stara vremena
5

Glumac Ranko Zidarić i Karlovačko Nepasterizirano Retro glavne su zvijezde novih TV spotova koji nas vraćaju u dobre stare sedamdesete i osamdesete

Karlovačko Nepasterizirano Retro i glumac Ranko Zidarić glavne su zvijezde novih spotova za ovo nepasterizirano pivo koje nas svojim okusom ali i reklamama vraćaju u dobra stara vremena. Kostimi u spotovima autentični su i zbilja potječu iz zlatnih vremena, te se pazilo na svaki detalj u scenografiji kako bi se što vjernije prikazala atmosfera i duh dobrih starih sedamdesetih i osamdesetih.

U spotu nazvanom Yugo ili Pila  glavni junak prisjeća se osamdesetih godina u Hrvatskoj kad su svi nosili fudbalerku („fucu“), šarena odijela i lančić oko vrata; Yugo je bio pojam auta, a samo najbolje „uređeni“ mogli su zainteresirati nježniji spol. Naš junak je u to doba bio glavni osvajač i cure su se doslovce prepirale zbog njega. Spot se može vidjeti na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=X_Y_NGXlBvA

U drugom spotu, nazvanom Disco ili Boogie, glavni junak prisjeća se disco scene sedamdesetih kada su popularne grupe Bee Gees i Abba žarile i palile po disco klubovima. Tada su oni s najboljim plesnim koracima bili glavni frajeri i sve oči bile su uprte u njih; naravno, glavni junak spota bio je jedan od njih.

Ranko Zidarić odlično se proveo na snimanju spotova. „Jako sam zadovoljan što sam imao priliku raditi s takvim timom vrhunskih profesionalaca. Scenarij je odličan i imao sam osjećaj da snimam film, a ne reklame. Cijelo vrijeme tijekom snimanja dobro smo se zabavljali i moram reći da mi je baš gušt kad je posao ujedno i zadovoljstvo.“, rekao je.

 

Neke stvari ne mogu se vratiti ali, kao što i TV spotovi poručuju, tu je odlično Karlovačko Nepasterizirano Retro pivo koje budi najljepše uspomene iz dobrih starih vremena.

 

TV spotove je u suradnji s brend timom Karlovačko osmislila kreativna agencija Bruketa & Žinić, a za odličnu realizaciju zaslužni su redatelj Đorđe Jovanović, direktor fotografije Predrag Dubravčić, kostimografkinja Željka Franulović i produkcijska kuća Kabinet.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu