News

Komentari 62

Đurđevčanin priveden, prijetio je Berošu: 'Pokupit ćeš metak'

Đurđevčanin priveden, prijetio je Berošu: 'Pokupit ćeš metak'

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Ispostavilo se da je muškarac koji je prijetio članu Vlade preko društvenih mreža Đurđevčanin. Prijetio je ministru Viliju Berošu preko društvenih mreža da će 'pokupiti metak', doznaje Podravski.hr. Potom je policija kod njega pronašla određenu količinu metaka i privela ga na razgovor.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 30-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Sumnja se da je osumnjičeni u četvrtak, 16. prosinca ove godine na društvenoj mreži objavio prijeteći sadržaj na štetu jednog člana Vlade Republike Hrvatske s namjerom da kod oštećenog prouzroči strah za njegov život.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci