Obavijesti

News

Komentari 7

Kćer prvo ostavila, onda je htjela prodavati za drogu

Kćer prvo ostavila, onda je htjela prodavati za drogu
4

Velika Britanija: Candice (19) je majka ostavila na prvi rođendan, no Candice ju je željela upoznati. Propala Shelly samo ju je iskorištavala za novac

VIDEO

Britanku Candice Garciu (19) majka je ostavila na njen prvi rođendan. Djevojčica se s 13 godina zaklela da će ju pronaći i narednih pet godina sve je uložila u potragu. Imala je samo majčino ime, datum rođenja i staru fotografiju.
- Tata nikada nije krio da njegova žena nije moja majka. Stalno sam se pitala zašto me mama nije voljela - priča Candice. Otac joj je rekao kako je Shelley (39) pobjegla s drugim muškarcem te kako je upletena u prostituciju i drogu, no Candice mu nije vjerovala. Krajem 2008. godine saznala je mamin broj telefona.
- Otišla sam u London, u trgovački centar, zaustavila policajca i rekla mu da sam izgubila mamu. Dala sam mu njeno ime i datum rođenja i pitala da ju nazove za mene. Našao je njen broj telefona u njenom kriminalnom dosjeu. Tresla sam se od uzbuđenja - priča Candi. Čekala je do navečer s pozivom i dogovorila sutra sastanak s mamom.
- Trebalo je to biti ispunjenje mojih snova, a ispalo je noćna mora - kaže Candice. Shelly nije imala zube, a kosa joj je bila raščupana i prosijeda. Pričala je kako je otišla jer je željela slobodu i klela se da se više ne drogira.
- Sutradan sam se išla naći s njom. Živjela je u hostelu i drogirala se. Prestala je s heroinom, ali je uzimala crack. Nije imala za metadone pa sam joj dala 120 kuna, nisam ju mogla gledati takvu - kaže djevojka. Tako je sve počelo. Svakog utorka i četvrtka nalazila se mamom i davala joj sve više novaca. Nakon nekoliko tjedana Shelley je priznala kćeri i da se bavi prostitucijom te joj čak predložila da joj se pridruži i pomogne zaraditi za metadone.
- Žalila sam se kako nemam više novaca na što mi je rekla da svježe meso poput mene dobro prolazi i da je ona prije zarađivala 2.500 kuna tjedno - priča Candice. U ožujku prošle godine, razočarana i dužna 12.000 kuna rodbini i prijateljima, Candice je odlučila otići u Irsku. Nazvala je majku, no ova je odbila razgovarati s njome i promijenila broj mobitela.
- Sad znam da mi je pomajka bila više majka nego Shelly. Ne želim ju nikada više vidjeti - kaže Candice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.