Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Kerum i Fani žive na jahti, radnici im donose doručak

Kerumova jahta posljednjih dana je postala novo ljubavno gnijezdo za zaljubljeni par, kojem radnici iz marine svakog jutra donose bogati doručak...

PIXSELL
Foto: PIXSELL
54 komentara

Željko Kerum (49) sve se češće pojavljuje u javnosti sa svojom novom odabranicom Fani Horvat. Nakon nedjeljne kave na rivi i šetnje na suncu po Marjanu, splitski gradonačelnik posvetio se i očinskim obvezama. Tako je svoju djevojku Fani poveo i na ginekološki pregled kako bi se uvjerili da je sve u redu s njihovom bebom. Ljubavni par dovezao se na naručeni pregled u utorak popodne u polikliniku Kalajžić kod liječnika Poljaka. Pregled je trajao otprilike pola sata, nakon čega su se odvezli na Kerumovu jahtu Joke, nazvanu po njegovu sinu Jošku, u ACI marini na Zvončacu. Kerumova jahta posljednjih dana je postala njihovo novo ljubavno gnijezdo. Stan na vrhu Kerumova trgovačkog centra Joker, koji su dosad rabili, postao je konstantna meta znatiželjnika. Zato su Željko i  njegova trudna djevojka Fani izabrali jahtu kako ih nitko ne bi ometao.
Radnici u ACI marini rekli su nam u srijedu kako je zaljubljeni par već ušao u pravu bračnu kolotečinu. Radnici iz marine svakog im jutra nose bogati doručak na njihovu jahtu, nakon čega splitski gradonačelnik Kerum odlazi u Banovinu na posao.  Njegova draga Fani se još malo zadrži na jahti, a onda i ona odlazi u grad za svojim obavezama. Navodno se na jahtu vraćaju tek u kasnim poslijepodnevnim satima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message