Obavijesti

News

Komentari 90

Kerum je obećao 920.000 kuna umirovljenicima i siromašnima

Kerum je obećao 920.000 kuna umirovljenicima i siromašnima
7

Splitski gradonačelnik priopćio je kako će zajedno sa svojim vijećnicima donirati 920.000 kn i socijalno ugroženima i umirovljenicima s manje od 2.000 kuna

VIDEO

Željko Kerum bogobojaznom strpljivošću čeka da završi korizma kako bi krenuo u predizbornu ofenzivu. Kaže kako će kampanja biti manje agresivna nego prije četiri godine, jer vjeruje da njegovi rezultati govore dovoljno glasno. 

Gradonačelnik se uzda da će radovi na Zapadnoj obali završiti do lokalnih izbora te kaže "plan uređenja postoji već 57 godina, a trebao je doći Željko Kerum da ga napokon realizira." Iako će svoju službenu kandidaturu za reizbor najaviti uskoro, Kerum ne sjedi skrštenih ruku. Imajući u vidu da bi izbori mogli otići u drugi krug,  u skladu s njima je tempirao i postavljanje dvaju spomenika. Granitni križ visok desetak metara i financiran od neznanih donatora je dovršen i Kerumov je adut za prvi krug. 

- Križ mora biti gotov. Ako ne bude stavit ću sebe gore na Marjan - obećava Kerum. 

Istovremeno je žiri od pristiglih radova odabrao i spomenik dr. Franji Tuđmanu. Projekt kipara Zorana Jurića i arhitekta Branka Silađina bit će postavljen na mjestu gdje je Tito 1962. godine održao svoj legendarni govor. Kerum će tako ciljajući na religijske i domoljubne osjećaje pokušati u posljednji tren privoljeti dio biračkog tijela u svoj tabor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splitski gradonačelnik priopćio je kako će zajedno sa svojim vijećnicima donirati 920 tisuća kuna socijalno ugroženima i umirovljenicima s mirovinom manjom od dvije tisuće kuna. Kerumova nezavisna lista odlučila se odreći sredstava koje im uplaćuju Grad i država. Do sada se za božićnice i uskrsnice redovito posezalo u gradsku blagajnu, pa mnogi u ovom potezu vide jeftino kupovanje predizbornih poena. 

- Ovo je konkretan potez, a sve one koji misle da kupujem glasove pozivam da slijede naš primjer i usreće građane svojim donacijama - pozvao je Kerum oponente. 

Dodaje kako najveće stranke godišnje uberu više desetaka milijuna kuna, no ne sjeća se da su ih se ikad odrekli u dobrotvorne svrhe. Kerum je očito dobro razradio predizbornu strategiju, jer ovaj put cilja postaviti svoje zastupnike u većinu županijskih gradova i općina. Iako je svojevremeno najavljivao odlazak iz politike, osebujni gradonačelnik smatra da još nije završio svoju misiju.  Među primarnim ciljevima mu je uređenje Istočne obale, koju bi u  svom stilu mogao nazvati Kerumova obala 2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag