Obavijesti

News

Komentari 265

Kerum: Kupi malo naočale pa bolje pogledaj di san parkira

Kerum: Kupi malo naočale pa bolje pogledaj di san parkira
2

ZAUSTAVIO PROMET U SPLITU Željko Kerum je nedopušteno parkirao auto u najprometnijoj ulici i poludio na novinare koji su ga upozorili na ovaj prekršaj

VIDEO

A bogati, svašta. Jesi ti završila školu? Koju? Pa te tako degradiralo da takve gluposti radiš i pitaš?! Ne moraš. Znaš što moraš? Jedino umrijeti. A sve drugo što osoba radi mora raditi u okviru zakona, propisa i morala, obrušio se Željko Kerum nakon što smo ga pitali zašto je auto parkirao na cesti jedne od najprometnijih splitskih ulica. Kerum je, naime, u petak u vrijeme najveće prometne gužve parkirao ispred hotela Korner na raskrižju Ulice Domovinskog rata i Mažuranićeva šetališta. Pola njegova automobila ostalo je na cesti, a pola je bilo na nogostupu, pa je svojim postupkom značajno usporio promet.

- Mlada žena i osoba kao ti da prodaje svoj moral, da ga gubiš zbog pišljivih gazda, novinara, odnosno novinarske kuće za koju radiš, to je sramota - nastavio je komentirati Kerum, a nakon poduljeg monologa ipak nam je odgovorio na pitanje:

- Parkirao sam ispred svog hotela, svoje auto, na dozvoljeno mjesto. To je zaustavna traka za goste hotela - pojasnio nam je svoj postupak.

Rekli smo mu da taj trak ne izgleda kao zaustavni.

- Onda malo kupi naočale pa malo bolje pogledaj - dodao je Kerum. Splićani su se već naviknuli da Željko Kerum i njegova supruga Fani automobile po gradu ostavljaju gdje im se sviđa, ne obazirući se na prometna pravila i propise. Dok je Kerum bio gradonačelnik Splita, vozači pauka kao da su četiri godine žmirili prolazeći pokraj automobila gradonačelnika Keruma i njegove drage Fani, koji su ih neometano ostavljali na kraju splitske rive podno Prokurativa. Kerum je tu poziciju za parkiranje odabrao već na početku mandata. 

Prvi put snimljen je na tome mjestu kad je s trudnom Fani krenuo na kavu. Tad se pričalo kako je nepropisno parkirao da se njegova partnerica ne bi umarala. No vrlo brzo postala im je to loša navika, pogotovo Fani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)