Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Kerum: Tomasović je bolesnik i kriminalac, treba se liječiti

Kerum je pogodovao poduzetnici Marini Wallner kako bi sakupila novac i od njega kupila Vilu Rozina, optužuje gradonačelnika Splita HSP-ov Hrvoje Tomasović

Ivana Ivanović/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
28 komentara

Predsjednik splitskog HSP-a dr. Hrvoje Tomasović prozvao je gradonačelnika Keruma da s pomagačima "pere novac poreznih obveznika". Predočio je dokumentaciju koja pokazuje da je Grad od poduzetnice Marine Wallner otkupio nepotrebne nekretnine vrijedne 12 milijuna kuna. 

- Kerum joj je pogodovao kako bi sakupila novac i od njega kupila Vilu Rozina. Drugim riječima vilu je kupila novcem građana Splita, koji bi trebali biti njeni dioničari - ustvrdio je Tomasović. 

Iznio je HSP-ovac još pregršt optužbi na Kerumov račun, od kojih je najteža da ne poduzima ništa kako bi Split naplatio 700 milijuna kuna duga. 

- No čim je došao na vlast sebi je isplatio veći dio duga kojeg je potraživao od Grada - kazao je Tomasović. 

Kerum je odbacio sve njegove optužbe i pozvao nadležne institucije da ispitaju svu dokumentaciju. Potom očekuje da zatvore ili njega ili Tomasovića koji ga lažno prijavljuje. 

- HSP je časna i poštena stranka, a on je njena trulež. To je kriminalac i bolesnik, kojeg treba poslati na liječenje - kazao je Kerum. Gradonačelnik je sa sobom poveo svu silu pomoćnika i pravnika, no nisu pojasnili opravdanost kupnje Wallneričinih nekretnina. 

- Ja podnosim DORH-u kaznenu prijavu protiv Tomasovića, jer je kao Predsjednik upravnog vijeća Županijskih ljekarni uzimao proviziju od dobavljača lijekova - uzvratio je Kerum istom mjerom. Tomasović se ne plaši Kerumove prijave, već kaže da Kerum iz straha sipa otrov i isprazne optužbe. Poduzetnica Wallner nije htjela komentirati Tomasovićeve navode, jer ima pametnijeg posla od uplitanja u političke borbe i spletke.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message