News

Komentari 7

Kerumov kandidat za župana ispao iz Milijunaša zbog mačke

Kerumov kandidat za župana ispao iz Milijunaša zbog mačke

Željko Kerum jutros je na svom Facebook profilu objavio kandidata HGS-a za splitsko-dalmatinskog župana. Radi se o Toniju Jurišiću Sokiću, kvizašu i IT stručnjaku

Predstavljanje Tonija Jurišića Sokića inače se jutros trebalo održati na vrhu Kerumovog Joker centra, ali je ono ipak otkazano pa se Kerum jutros oglasio na svom Facebooku gdje je najavio da je Sokić njegov kandidat za župana, prenosi Dalmatinski portal.

Kerum je dosada za kandidate za župana stavljao samo svoje najbliže članove obitelji. Njegova sestra, Nevenka Bečić, bila je kandidatkinja za županicu prije osam godina, a osvojila je treće mjesto s 21.599 glasova ili 10,77 posto. 

Prije četiri godine sreću je okušao Kerumov zet Petroslav Sapunar i osvojio četvrto mjesto s 14.036 glasova ili 7,24 posto.

Kerum se sada okreće novom kandidatu za kojeg se nada da će ostvariti bolji izborni rezultat.

Inače, Sokić je krajem prošle godine nastupio u popularnom kvizu Tko želi biti milijunaš, a ispao je na pitanju za 64 tisuće kuna o Schroedingerovoj mački.

Pitanje je glasilo 'Gdje se nalazi Schroedingerova mačka?'. Jurišić Sokić odlučio se za odgovor pod B – u krošnji, no točan odgovor krio se pod C – u kutiji. 

Najčitaniji članci