Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

KFC i Wolt osigurali obroke za osoblje klinike Fran Mihaljević

Timovi KFC restorana i Wolt partneri dostavljači odlučili su udružiti snage i prepoznati važnost rada našeg zdravstva te ih nagraditi za sav trud. Punih 10 dana dostavljat će im obroke

1 komentara

Liječnici i medicinsko osoblje proteklih su tjedana na svoja leđa preuzeli nezamislivu količinu odgovornosti i brige te zaslužuju neizmjernu zahvalnost javnosti.

Bez njih, nada bi bila samo pusta riječ, a upravo je nada ono što nas svakodnevno potiče da težimo boljem i da stvaramo bolji svijet. Zahvaljujući zaposlenicima zdravstvenog sustava i njihovom predanom radu, nada u bolje sutra ipak postoji. Uz toliku količinu lavovskog posla koji odrađuju, ponekad zaboravljajući na same sebe, potrebno je učiniti i nešto za njih.

Nalazimo se u vremenu kada empatija mora biti temeljna karakteristika svake osobe, kada moramo misliti jedni na druge te je upravo zato KFC u suradnji s Woltom odlučio osigurati tople obroke doktorima, medicinskim sestrama i tehničarima klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“.

Tako su KFC i Wolt svakodnevno osiguratli i dostaviti 10 svježih, hrskavih i toplih košara za sve heroje klinike tijekom 10 dana.

Dvije smjene od otprilike 400 zaposlenika klinike, biti će opskrbljeno toplim ručkom i večerom.

U ovo izrazito teško razdoblje, vrijedni timovi KFC restorana i Wolt partneri dostavljači odlučili su udružiti snage i prepoznati važnost rada našeg zdravstva te ih nagraditi za sav trud s nadom da će im ova gesta barem malo uljepšati dane i noći te im dati do znanja da netko drugi brine za njih kao što oni brinu za sve nas.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message