Obavijesti

News

Komentari 86

Kim puši četiri kutije cigareta na dan, pije i prežderava se

Kim puši četiri kutije cigareta na dan, pije i prežderava se
1

MISTERIJ Vodeći svjetski mediji špekuliraju kako je nakon operacije Kim Jong-un (36) upao u vegetativno stanje iz kojeg nema povratka, neki tvrde da je već umro, neki da je živ, a Sjeverna Koreja šuti...

VIDEO

Mrtav, živ, u komi... Stanje velikog vođe Sjeverne Koreje Kim Jong-una (36) varira ovisno o tome koga pitate i što čitate. Japanska televizija u petak je objavila da je u vegetativnom stanja, pa su iz Južne Koreje došle informacije da je umro, pojavila se i fotka navodnog sprovoda, a Sjeverna Koreja na ove navode ne reagira. Onda po posljednjim informacijama iz Južne Koreje tvrde da je Kim ustvari živ i zdrav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:33

Da nešto nije u redu s Kimom postalo je jasno nakon što se prije desetak dana nije pojavio na vojnoj paradi u čast njegova djeda. Da je situacija ozbiljna postalo je još jasnije kad su Kinezi u Pjongjang poslali svoje najbolje medicinske eksperte. I onda - šutnja. Država iz koje informacije ionako teško izlaze postala je još zatvorenija.

- Kad je u pitanju Sjeverna Koreja, ne možemo vjerovati u baš ništa. Čak i ako država objavi da je mrtav, tko zna što se tamo zbilja događa i gdje je on - složni su razni stručnjaci iz područja politike i ekonomije koje je kontaktirao New York Post.

Kim Jong-Un u vegetativnom stanju? Neki pišu da je i umro
Kim Jong-Un u vegetativnom stanju? Neki pišu da je i umro

Te popularne američke novine u nedjelju su izašle s naslovnicom “Kim Jong-un je gotov - šuškanja kažu da je ili mrtav ili u vegetativnom stanju” i tako dodatno potpirile nagađanja o teškom stanju “Voljenog vođe”.

Nedavno je na satelitskim snimkama primijećen Kimov vlak u jednom ljetovalištu u Sjevernoj Koreji, ali Reuters nije mogao potvrditi da se Kim nalazi u njemu.

A kako govorimo o Sjevernoj Koreji, tamo, hipotetski, ni smrt ne bi mogla zaustaviti Kima od daljnjeg vladanja ovog državom. Naime, ona je jedina svjetska nekrokracija, u prijevodu, u njoj je vječno na čelu Kimov pokojni djed Kim Il-sung. Ako je zaista mrtav, i Kim bi mogao dobiti sličnu titulu vječnog predsjednika. A vječnost znači i život i smrt.

Kim Jong-un je vlast preuzeo 2011. godine nakon smrti oca Kima Jong-Ila.

MAKSIMALNO NEZDRAVI ŽIVOT
Puši četiri kutije cigareta dnevno, jednom je završio na ispumpavanju od previše pojedenog sira, u viskiju se kupa... Kim je navodno na svojih 169 cm uspio navući previše kila. Kažu da ima 140 kg.
TKO STIŽE? DIJETE, SESTRA, NEĆAK...
Ako je Kim zaista gotov, najveće šanse za dolazak na vlast ima njegova sestra Kim Yo-jong (33). Spominju se i Kimova djeca, koja su još premala, kao i nećak Ra Ki Ja (Kim Han-sol), koji je studirao u Mostaru...
KAKO BI IZGLEDALO TUGOVANJE?
Nakon smrti Kim Il-sunga 1994. godine, proglašeno je deset dana žalosti. Ako bi pjevali i plesali, završili bi u zatvoru. Na sprovod mu je došlo oko dva milijuna ljudi, a u cijeloj državi zabranjena je bilo koja forma zabave.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca