Obavijesti

News

Komentari 15

'Uvjeti za vožnju su užasni, voda izbija iz svih šahtova...'

Mi smo bili u džipu pa smo mogli proći no ne znam kako je bilo ljudima s nižim autima. Vozilo se usporeno cijelo vrijeme, napisao nam je naš čitatelj...

VIDEO

Jaka kiša od jutros usporava promet u cijeloj Hrvatskoj. Zbog vode na kolniku na cijeloj dionici autoceste Rijeka - Zagreb vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h. Mogući su odroni na cestama u gorju te duž Jadranske i Ličke magistrale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Da su uvjeti teški svjedoče i naši čitatelji:

- Vozili smo magistralom od Makarske u smjeru Dubrovnika. Uvjeti za vožnju su užasni, mi smo bili u džipu pa smo mogli proći no ne znam kako je bilo ljudima s nižim autima. Vozilo se usporeno cijelo vrijeme. Šahtovi nisu mogli progutati toliko vode pa su ju bacali nazad van - javio nam je čitatelj. 

Stabla pala na cestu, auti su zaglavili u vodi, iskrili kabeli...
Stabla pala na cestu, auti su zaglavili u vodi, iskrili kabeli...

Stvorile se kolone

Vrlo je gust promet na autocestama A1 i A6 u smjeru mora, a povremeno i u smjeru unutrašnjosti. Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 4 km. Zbog velike gustoće prometa povremeno se vozi u koloni uz kratkotrajne zastoje između čvorova Karlovac i Bosiljevo I u smjeru mora.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona, koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon, duga je oko 2 km.

Probleme radi i bura

Prolaz vozila do mora također je otežan zbog jake bure.

Samo za osobna vozila zbog olujne bure otvorene su:

  • autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (DC50, DC27);
  • dionica Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i
  • državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
  • Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog (DC8), na Krčkom mostu i autocesti A7 Draga-Šmrika promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle. Od Novog Vinodolskog do Karlobaga zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina). Zbog jakih bočnih udara vjetra na autocesti A1 od tunela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine na 40 km/h, javljaju iz HAK-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa