Obavijesti

News

Komentari 1

Kladionica Hrvatske Lutrije dobila je novo ime - Cro Bet

Kladionica Hrvatske Lutrije dobila je novo ime - Cro Bet
4

Cro Bet će postati prepoznatljiv i po novom liku – doktoru Ivi Ziceru, profesoru vjerojatnosti koji klađenju pristupa sa znanstvene strane i koji je svoju komunikaciju započeo na Facebook stranici HL-a

VIDEO

Hrvatska Lutrija objavila je u petak kako su odlučili promijeniti ime Kladionice koja sada postaje Cro Bet kako bi se diferencirali od konkurencije.

- S obzirom da je na tržištu klađenja godinama izuzetno kompetitivna situacija, možemo reći da je upravo taj tržišni segment najzahtjevniji i najosjetljiviji, navode iz Lutrije i ističu da pravni propisi Republike Hrvatske nedovoljnu pozornost pridaju aspektima zaštite igrača te društveno odgovornom aspektu priređivanja igara na sreću.

- Taj nedostatak posebno je vidljiv u području zaštite različitih ranjivih skupina, posebice maloljetnika pri čemu značajan rizik predstavlja njihova dostupnost, kod legalnih i kod ilegalnih priređivača - navodi se. 

Cro Bet će postati prepoznatljiv i po novom liku – doktoru Ivi Ziceru, profesoru vjerojatnosti koji klađenju pristupa sa znanstvene strane i koji je svoju komunikaciju započeo na Facebook stranici HL-a, a igrači su ga premijerno mogli upoznati na Ludoj splitskoj noći održanoj povodom 15 godina Kladionice. 

- Hrvatska Lutrija je tvrtka s najdužom tradicijom poslovanja na području priređivanja igara na sreću u Hrvatskoj. Zahvaljujući osjećaju za promjene i prateći ritam promjena tržišnih uvjeta, vodeći računa o odgovornosti prema društvu u cjelini, uspješno poslujemo više od 46 godina, tijekom kojih smo za društveno korisne aktivnosti i projekte osigurali više od 2,6 milijarde kuna. Ovim novostima odgovaramo na tržišne izazove, na promjene koje očekuju igrači, kao i promjene koje kao odgovorni priređivač igara moramo inicirati. Novim, jednostavnijim i modernijim nazivima i vizualima, želimo osnažiti percepciju o pravoj vrijednosti i kvaliteti Hrvatske Lutrije, biti pristupačni svim generacijama i pokazati da smo tvrtka koja prati trendove modernizacije - istaknuo je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Mario Musa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.