Obavijesti

News

Komentari 70

Knin: U masovnoj tučnjavi 30 učenika šestero je ozlijeđeno

Knin: U masovnoj tučnjavi 30 učenika šestero je ozlijeđeno
1

Sukobili su se učenici iz Knina s učenicima iz Kistanja. Prve procjene govore da je riječ o lakšim ozljedama, ogrebotinama i hematomima. Ovo nije prvi takav sukob

VIDEO

U masovnoj tučnjavi ispred Srednje strukovne škole 'Kralja Zvonimira' i gimnazije 'Lovre Monija' u Kninu jutros je ozlijeđeno šestero učenika. Sukobili su se učenici iz Knina, doseljenici iz BiH, s učenicima iz Kistanja, djeca doseljenika s Janjeva na Kosovu. U tučnjavi je sudjelovalo 30 učenika. Prve procjene govore da je riječ o lakšim ozljedama, ogrebotinama i hematomima. 

- Oko 7.55 čuo sam najprije žamor, a onda i viku. Izašao sam ispred škole i ugledao kako se učenici tuku u tri odvojene grupe. Odmah sam pozvao policiju. Učenici koji su sudjelovali u tučnjavi su, zajedno s pedagogicom i roditeljima, odvedeni u Policijsku postaju, tako da je čitava škola mogla normalno početi s nastavom. Mislim da je ovo bilo njihovo obračunavanje od izlaska prošlog vikenda - rekao je ravnatelj Srednje strukovne škole Stipe Djaković. 

Policija još uvijek istražuje sve okolnosti ove masovne tučnjave. Od roditelja i starije braće učenika iz Kistanja, koji su se okupljali ispred ureda ravnatelja, mogli su se čuti različiti prigovori na postupanje policajaca. Prema njihovim riječima, otac jednog učenika iz Knina, policajac koji je u tom trenutku bio van službe, stao je na stranu kninskih učenika i poticao tučnjavu, među ostalim i uzvicima  'ubi Šiptara'. Policija je potvrdila da je zaprimila ovakvu prijavu i provjerava njene navode.

Sukobi djece doseljenika iz BiH s djecom doseljenika iz Janjeva traju već godinama, tako ovo nije bila njihova prva tučnjava. Navodno je ova tučnjava unaprijed bila dogovorena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...