Obavijesti

News

Komentari 4

‘Knjigama se opskrbimo da potraju do sljedećeg sajma’

‘Knjigama se opskrbimo da potraju do sljedećeg sajma’
10

INTERLIBER Ove je godine 380 izlagača iz 13 zemalja, a knjiga ima i za samo tri ili pet kuna. Na sajmu su popusti između 10 i 90 posto, a ima i akcija pa su tri knjige po cijeni dvije ili četiri za cijenu tri

VIDEO

Kupila sam ljubiće koje ću čitati sljedećih godinu dana. I sestra je poslala popis što joj treba, rekla nam je Zagrepčanka.

Već oko 11 sati, sat vremena od početka Interlibera, s majkom je izlazila iz paviljona. Nosile su mnoge vrećice i torbe pune knjiga, kako su rekle, samo ljubića.

Danas je počeo 42. Interliber, međunarodni sajam knjiga na Zagrebačkom velesajmu. Možete ga posjetiti od 10 sati, danas i sutra te zadnji dan, u nedjelju, radi do 20 sati, a u petak i subotu do 21. Ulaz je besplatan.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:33

Mnogi su već prvog dana požurili opskrbiti se knjigama, priručnicima, slikovnicama, stripovima...

- Joj, sve slikovnice su preslatke i ne mogu se odlučiti što uzeti - oduševljeno je rekla majka dvogodišnje djevojčice. Na štandu nakladnika Naša djeca odabrala je pun naramak knjiga.

Jeftinije nego u knjižarama

I druga obitelj odabrala je “brdo” slikovnica, a vozili su ih u dječjim kolicima jer je dijete hodalo.

- Imamo puno djece u obitelji, a uskoro je Sveti Nikola, pa Božić... - oduševljena je baka slikovnicama od osam kuna.

Na Interliberu su knjige jeftinije nego u knjižarama, novi naslovi desetak posto, a ostale i do 90 posto. Na štandu Profila bilo je knjiga za tri i pet kuna. To su najčešće priručnici i kuharice.

Na štandu 24sata također su se za pet kuna mogli kupiti recepti, ali i bestseleri, a za djecu knjige Kreativne aktivnosti, primjerice mozgalice, bile su 19 kn.

Toliko stoje i “Veli Jože” ili “Ježeva kućica”, a 25 kuna su knjige za djecu kod Katarine Zrinski, biblioteke Stribor, primjerice Milčecov “Zvižduk s Bukovca”. Begen ima dječje ilustrirane enciklopedije, kao “Oceani” ili “Ljudsko tijelo”, za 10 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa