Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

‘Knjigama se opskrbimo da potraju do sljedećeg sajma’

INTERLIBER Ove je godine 380 izlagača iz 13 zemalja, a knjiga ima i za samo tri ili pet kuna. Na sajmu su popusti između 10 i 90 posto, a ima i akcija pa su tri knjige po cijeni dvije ili četiri za cijenu tri

4 komentara

Kupila sam ljubiće koje ću čitati sljedećih godinu dana. I sestra je poslala popis što joj treba, rekla nam je Zagrepčanka.

Već oko 11 sati, sat vremena od početka Interlibera, s majkom je izlazila iz paviljona. Nosile su mnoge vrećice i torbe pune knjiga, kako su rekle, samo ljubića.

Danas je počeo 42. Interliber, međunarodni sajam knjiga na Zagrebačkom velesajmu. Možete ga posjetiti od 10 sati, danas i sutra te zadnji dan, u nedjelju, radi do 20 sati, a u petak i subotu do 21. Ulaz je besplatan.

POGLEDAJTE VIDEO

Mnogi su već prvog dana požurili opskrbiti se knjigama, priručnicima, slikovnicama, stripovima...

- Joj, sve slikovnice su preslatke i ne mogu se odlučiti što uzeti - oduševljeno je rekla majka dvogodišnje djevojčice. Na štandu nakladnika Naša djeca odabrala je pun naramak knjiga.

Jeftinije nego u knjižarama

I druga obitelj odabrala je “brdo” slikovnica, a vozili su ih u dječjim kolicima jer je dijete hodalo.

- Imamo puno djece u obitelji, a uskoro je Sveti Nikola, pa Božić... - oduševljena je baka slikovnicama od osam kuna.

Na Interliberu su knjige jeftinije nego u knjižarama, novi naslovi desetak posto, a ostale i do 90 posto. Na štandu Profila bilo je knjiga za tri i pet kuna. To su najčešće priručnici i kuharice.

Na štandu 24sata također su se za pet kuna mogli kupiti recepti, ali i bestseleri, a za djecu knjige Kreativne aktivnosti, primjerice mozgalice, bile su 19 kn.

Toliko stoje i “Veli Jože” ili “Ježeva kućica”, a 25 kuna su knjige za djecu kod Katarine Zrinski, biblioteke Stribor, primjerice Milčecov “Zvižduk s Bukovca”. Begen ima dječje ilustrirane enciklopedije, kao “Oceani” ili “Ljudsko tijelo”, za 10 kn.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message