Obavijesti

News

Komentari 2

Kod Rijeke uhićeno više ljudi: Otkrili laboratorij, zaplijenili 6,6 kg marihuane, kokain...

Kod Rijeke uhićeno više ljudi: Otkrili laboratorij, zaplijenili 6,6 kg marihuane, kokain...

Utvrđena je sumnja da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj prodaji na području Rijeke. Pritvorskom nadzorniku predano je troje osumnjičenika, dok su neki od ostalih već u istražnom zatvoru

VIDEO

Kontinuitet značajnijih količina zapaljenih droga u  proteklih mjesec dana, nastavljen je i jučer završenim kriminalističkim istraživanjem kojim je bilo obuhvaćeno sedmero hrvatskih državljana, u dobi od 25 do 52 godine.

Riječ je o višemjesečnom kriminalističkom istraživanju koje je provela Služba kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji s Upravom kriminalističke policije MUP-a i nadležnim policijskim postajama ove Policijske uprave.

Krim istragom utvrđeno je da je prvoosumnjičeni 33-godišnjak, u dogovoru s još dvije osobe, u dužem vremenskom razdoblju nabavljao i dopremao veće količine marihuane i amfetamina na područje grada Rijeke.

Nakon što je po završetku istrage opatijske policije isti u prosincu prošle godine uhićen i sproveden u istražni zatvor zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe droga, posao dopreme i distribucije droge preuzela je drugoosumnjičena, 32-godišnja hrvatska državljanka. Nakon što je ona, zajedno s 36-godišnjakom, uhićena u srpnju ove godine, prvoosumnjičeni je nastavio s kriminalnim aktivnostima, dogovarajući dopremu i distribuciju droge namijenjene daljnjoj prodaji.

Tako je u sklopu ove krim istrage u narednom razdoblju policija uhitila još dvije osobe te u Rijeci otkrila laboratorij sa svom opremom potrebnom za uzgoj indijske konoplje.

Uz to, jedan od osumnjičenika (25) je  zbog straha od uhićenja po uputi prvoosumnjičenog pokušao sakriti dio droge, ali u tome nije uspio. Uhićen je, a policija je tom prilikom pronašla oko pola kilograma amfetamina i oko 150g marihuane.

'Pao' trogirski diler: Našli mu pola kile heroina i 5 kg 'trave'
'Pao' trogirski diler: Našli mu pola kile heroina i 5 kg 'trave'

Tijekom jučerašnjeg dana u Rijeci su uhićene još tri osobe, među kojima i prvoosumnjičeni 33-godišnjak.

Također, po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Rijeci jučer su obavljene pretrage doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenih, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više od 6,6 kilograma marihune, oko 32 grama kokaina, novac u ukupnom iznosu od više desetaka tisuća kuna (u kunama i stranim valutama), digitalna vaga, mobiteli i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelima zlouporabe droga.

Utvrđena je sumnja da je pronađena droga bila namijenjena daljnjoj prodaji na području Rijeke.

Prvoosumnjičeni kazneno je prijavljen za kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i sprečavanje dokazivanja.

Za ista kaznena djela prijavljeni su i hrvatski državljani u dobi od 25 i 33 godine, dok su  drugoosumnjičena te hrvatski državljani u dobi od 28 i 34 godine prijavljeni za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama,  a 52-godišnjakinja za kazneno djelo sprečavanje dokazivanja.

Pritvorskom nadzorniku predano je troje osumnjičenika, dok su neki od ostalih već u istražnom zatvoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...