News

Komentari 75

'Koliko moraš biti tašt i opterećen samim sobom, koliko moraš biti bezosjećajan'

'Koliko moraš biti tašt i opterećen samim sobom, koliko moraš biti bezosjećajan'

O postavljanju plakata s likom sisačke gradonačelnice Ikić Baniček na društvenim mrežama oglasili su se i iz HDZ-a, kažu da već tjednima upozoravaju da ona samo skuplja političke poene

Nakon što su osvanuli plakati s likom sisačke gradonačelnice, Kristine Ikić Baniček, uz tekst 'Uspjeli smo! Siščani će imati pravo na 100% državne obnove. Sisak je 100% Hrvatska', mnogi su to protumačili kao početak njezine kampanje za nadolazeće izbore. 

Gradonačelnica je rekla da je to financirao Grad Sisak. Dakle, novcem svih poreznih obveznika, svih nas Siščana plaćeni su plakati kojima se ona reklamira. To je novac ljudi koji su ostali bez domova i koji borave u kontejnerima - izjavio je predsjednik sisačkog HDZ-a Ivan Celjak i dodao: 

 - Zaista ne znam iz kojih se razloga i zašto ovako nešto radi u našem gradu. Siščani su već dovoljno propatili.

Ubrzo su se javili iz iz HDZ-a. Na svojoj Facebook stranici su objavili poduži tekst u kojem gradonačelnicu nazivaju bezosjećajnom i taštom. 

Njihov tekst prenosimo u cijelosti.

VAŽNIJA SAMA SEBI OD NASTRADALOG SISKA & UNESREĆENIH SUGRAĐANA. Samopromocija, a ne pomoć nastradalima! Koga briga za obnovu, kad je kampanja blizu! Profiterstvo, sramota! - to su samo neki od komentara ogorčenih Siščana nakon ovoga zadnjeg, blago rečeno, neukusnog ispada SDP-ove gradonačelnice koja je cijeli grad oblijepila vlastitim jumbo plakatima. Koliko moraš biti tašt i opterećen samim sobom, koliko moraš biti bezosjećajan da u ovoj tragediji za Sisak, Banovinu i cijelu 🇭🇷 masno plaćaš oglasni prostor kako bi postao važniji od svoga teško nastradalog grada! Ono što napominjemo već tjednima, sada je crno na bijelo: sve što je činila gđa Ikić Baniček, sve uvrede, podmetanja & pokušaji da posvađa Sisak sa Zagrebom i Hrvatskom, sve je bilo samo u funkciji stjecanja jeftinih političkih poena uoči lokalnih izbora. Jumbo plakati „kruna“ su takvih nastojanja.

I napomena za kraj o izmjenama Zakona o obnovi: Za razliku od SDP-ova prijedloga, našim amandmanom osigurat će se 100% obnova za unesrećene sugrađane na svim područjima za koje je proglašena katastrofa. Time je obuhvaćen i Sisak, ali i svi potresom pogođeni dijelovi Sisačko-moslavačke, Zagrebačke & Karlovačke županije.

Najčitaniji članci