Obavijesti

News

Komentari 15

Komadina se vratio: Ostaje u utrci za potpredsjednika SDP-a

Komadina se vratio: Ostaje u utrci za potpredsjednika SDP-a
10

Nisam znao da ću morati birati između zdravlja i dužnosti, no kako je bila riječ o par mjeseci izbivanja zaključio sam da je neodgovorno čuvati mjesto ministra, kaže

VIDEO

Povodom unutarstranačkih izbora potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina u utorak se na konferenciji za medije održanoj u Rijeci obratio novinarima kojima se kao i građanima te zamjeniku Siniši Hajdašu Dončiću i županu Vidoju Vujiću zahvalio na razumijevanju, potpori i radu tijekom njegovog izbivanja s funkcije zbog bolesti. 

- Drago mi je reći da sam prizdravio i zaključio bolovanje. Nisam mogao znati da ću morati birati između zdravlja i dužnosti, ali kad sam shvatio da je u pitanju par mjeseci izbivanja zaključio sam da ne bi bilo odgovorno čuvati ministarsko mjesto. Ostajem kandidat za potpredsjednika stranke, mislim da je neodgovorno da se sad povlačim i mislim da su mi šanse negdje u sredini - rekao je Komadina.

O cestarinama: Treba uvesti ljetnu i zimsku tarifu 

 Osvrnuo se i na poskupljenje cestarina rekavši da bi trebalo uvesti skuplju ljetnu i jeftiniju zimsku tarifu. Dodao je kako bi se, da je ostao ministar, bavio izgradnjom ravničarske pruge Rijeka - Mađarska kao i pravcem Rijeka - Žuta Lokva koji bi se gradio fazno i po metodi koncesijskog modela.

'Sve ceste su neisplative, ali ja vjerujem u Žutu Lokvu'

- Nakon buma cestogradnje sve ceste su neisplative, ali od njih je najisplativija Žuta Lokva i vjerujem da će se o tome voditi računa te raspisati natječaji za koncesiju - istakao je Komadina. 

Na pitanje hoće li se opet utrkivati za mjesto župana odgovorio je da je za to rano govoriti te da se još podružimo tijekom ljeta. 

O ponovnoj kandidaturi za župana: Znam svaki pedalj županije

- Trenutno ću se više baviti strankom i pripremama za izbore. Smatram da ne bi bilo dobro da se kompletna vlada preseli u vodstvo SDP-a, bolje je da vodstvo najjače stranke bude prošarano ljudima s terena. Da se sada pitam ostao bi župan, ali tada sam, nakon pobjede stranke, imao odgovornost preuzeti dužnost. Činjenica je da sam jako dugo tu, poznam svaki pedalj ove županije, koja je moja velika ljubav i zbog koje ne mogu i neću iznevjeriti povjerenje građana. Vjerujem da PGŽ neće biti zapostavljena kao što  vjerujem u projekte poput ravničarske pruge, Žute Lokve, sveučilišne bolnice i kampusa - zaključio je Komadina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...