Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
77 komentara

Konzum povećao plaće: Radnici će dobiti dodatak od 350 kuna

Povećanje primanja nastavak je Konzumove politike unapređenja i povećanja radničkih prava i pogodnosti. Od početka 2018. godine do danas plaće su povećane za ukupno šest posto

Šibenik: I Konzum odlučio skratiti radno vrijeme za vrijeme utakmice između Hrvatske i Engleske
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
77 komentara

Konzum je uz podršku Sindikata trgovine Hrvatske od 1. siječnja ove godine povećao primanja svojim zaposlenicima u neto iznosu od 350 kuna. Povećanje primanja odnosi se na  zaposlenike kojima se plaća obračunava temeljem koeficijenta, a isplaćivat će se trajno, kao dodatak uz mjesečnu plaću u iznosu koji je u cijelosti neoporeziv, počevši od plaće za siječanj. 

- Drago mi je što i ovu godinu započinjemo dobrim vijestima za naše zaposlenike. Njihovo zadovoljstvo visoko je na listi naših prioriteta, a ovim potezom želimo im još jednom pokazati koliko cijenimo njihov svakodnevni rad i trud kojim doprinose stabilnom poslovanju i ostvarenju dobrih poslovnih rezultata, istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Povećanje primanja nastavak je Konzumove politike unapređenja i povećanja radničkih prava i pogodnosti. Zbog uspješnih poslovnih rezultata, od početka 2018. godine do danas plaće su povećane za ukupno šest posto. Uz povećanje isplaćenog iznosa božićnice na iznos od 1.500 kuna po zaposleniku, tijekom 2018. osigurane su i  druge pogodnosti poput uskrsnica, regresa, dara za djecu i plaćenog privatnog zdravstvenog osiguranja. 

Konzum je u posljednjih godinu dana zaposlio više od 1.300 novih ljudi, najviše u maloprodaji i logistici. Posao se nudi i umirovljenicima za koje je otvoren za zapošljavanje na pola radnog vremena, sukladno novim zakonskim odredbama.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message