Obavijesti

News

Konzumova blagdanska kućica  danas pomaže Dubrovčanima

Konzumova blagdanska kućica  danas pomaže Dubrovčanima
5

HUMANITARCI ZA DJECU Nakon Zadra i Splita, humanitarna akcija “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” danas na dubrovačkom Stradunu od 12 do 20 sati

VIDEO

Super je što se nešto takvo organizira za pomoć djeci. Kćeri sam kupila plišanca za 10 kuna i drago mi je što sam donacijom pomogla djeci s Downovim sindromom, rekla nam je Splićanka koja je kupnjom igračke u Konzumovoj blagdanskoj kućici podržala humanitarnu akciju “Volimo blagdane jer volimo jedni druge“. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Splićani velikog srca: Ovako se širi božićna čarolija! Pomažu Udruzi za sindrom Down 21 Sherajte i sudjelujte u humanitarnoj akciji ''Volimo blagdane jer volimo jedni druge'':) Reporteri: Mateo Ivić i Matej Matičević

Posted by 24sata on Saturday, 3 December 2016


Nakon Zadra, u kojem se u petak skupljala pomoć za dječji vrtić Latica, jučer se humanitarna blagdanska akcija nastavila u Splitu. Splitska Matejuška bila je dupkom puna građana koji su se natiskali oko Konzumove blagdanske kućice kako bi donacijom od 10 kuna za jednu igračku pomogli Udruzi za sindrom Down 21. Dok su odrasli pili kavu i čajeve, djecu su uveseljavali Konzumovi vilenjaci i vile. 

− Uvijek treba pomoći potrebitima. Sva donirana sredstva pomažu ustanovi kojoj je to najpotrebnije - rekao nam je jedan od vilenjaka. Konzumova blagdanska kućica danas će od 12 do 20 sati biti u Dubrovniku na Stradunu, a skupljat će se pomoć za dječji dom Maslina.

- Ovi blagdani će uistinu biti posebni za nas. Sretni smo što je Konzum organizirao ovu akciju i odlučio donirati baš nama. Pozivamo sve građane da nam se pridruže kako bi se družili i sudjelovali u donacijama - izjavila je Iliana Stojanović, ravnateljica dječjeg doma Maslina.

Dubrovnik je tako peti od ukupno deset lokacija koje će tijekom adventa obići Konzumova kućica, a dom za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ peta od ukupno deset lokalnih ustanova kojima će se donirati sredstva prikupljena u ovoj blagdanskoj akciji. 

Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno, odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma. Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti humanitarnom akcijom “Volimo blagdane jer volimo jedni druge”.

Pokretanje videa...

01:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu