Obavijesti

News

Komentari 29

Koprivnica: U stravičnom sudaru poginuli prijatelji

Koprivnica: U stravičnom sudaru poginuli prijatelji
9

U smrskanom Fiatu Bravu su u subotu oko tri sata ujutro poginuli Jovo Crljenica (21) i suvozač Mišel Rašćanec (19). Autom su udarili 3 stabla

VIDEO

Jovo Crljenica (21) iz Velikog Botinovca i Mišel Raščanec (19) iz Sokolovca kod Koprivnice, poginuli su u subotu oko 3.15 sati u stravičnoj prometnoj nesreći na ulazu u Koprivnicu. Jovo je, vraćajući se iz Koprivnice, prebrzo vozio i zbog naleta na uzbrdicu, izgubio kontrolu nad autom, udario u rubnjak i autom iščupao tri stabla. Obojica su poginuli na mjestu nesreće, a kako smo neslužbeno doznali njihova tijela jedva su izvukli iz smrskanog auta. Obitelji poginulih su shrvane od tuge, a Mišelov otac Zlatko (45) samo je kratko rekao da ne zna kako će se oporaviti od udarca sudbine. Mišel je tek upisao hotelijerski fakultet, a obitelj za njega kaže da je bio tih i povučen mladić koji nije bio sklon problemima. On i Jovo cijelu večer su proveli u Sokolovcu te su vjerojatno na kratko otišli u Koprivnicu.
- Prijatelji su od najranijeg djetinjstva, odrasli su zajedno u Sokolovcu, a sada su zajedno otišli i na onaj svijet- rekla je Nevenka Bunić, Mišelova kuma. Jovina majka Verica zbog šoka je završila u koprivničkoj bolnici. Kazala nam je da samo zahvaljujući sredstvima za smirenje stoji na nogama te da još čeka da se sin pojavi na vratima.
- Čim smo vidjeli policajce ujutro znali smo što se dogodilo. Jovo je bio prekrasna osoba, uvijek spreman pomoći. Prošle godine mu je u travnju stroj na pilani u Lepavini odrezao desnu podlakticu i koprivnički liječnici su mu spasili ruku, a sada ga je snašla smrt. Ne znam kako se pomiriti s time da ga više nema.
- Što nam sada vrijede kuće, rad cijeli dan i sve što imamo, kad Jovice više nema - pitala se baka dok je neutješno plakala.
Jovo i Mišel su poginuli u automobilu Jovinog brata Marinka, a dio ceste na kojem su stradali već je više puta bilo poprište stravičnih prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama. Prije 11 dana je kao suvozačica na motoru poginula Kristina Z. (25).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu