Obavijesti

News

Komentari 7

Kosa iz Hollywooda: Dobila novu frizuru za 17.000 kn

Kosa iz Hollywooda: Dobila novu frizuru za 17.000 kn
5

Mia Markov se godinama borila s nedostatkom kose zbog kemoterapije. No nakon ovoga kaže da je nova osoba. Nova kosa potrajat će 4 godine

VIDEO

Već sam oguglala na zadirkivanja, no nova kosa me stvarno preporodila. Zadovoljni su moji roditelji, prijatelji i dečko. Vrijedilo je svake kune, rekla je zadovoljno presretna Splićanka Mia Markov.
U 10. godini je zbog kemoterapije ostala bez kose. Bolest je uspjela pobijediti, a nedostatak kose prikrivala je na razne načine. Prije godinu dana na internetu je otkrila revolucionarni vlasni sustav koji se u Hrvatskoj postavlja samo u Splitu. Otišla je do salona “Vivjen i Lorena”, gdje su joj napravili gipsani odljev glave i uzeli uzorak kose. Nakon tri mjeseca iz Hollywooda je stigao vlasni sustav, sa svakom dlakom ručno usađenom. Kosa se “ušije” u mrežicu identične puti kao i onome koji je upotrebljava. Na tjeme se lijepi posebnim flasterima koji se mijenjaju nakon 20 dana. Krajnji rezultat je vlasište koje izgleda kao da je s njim rođena.
Za razliku od perika, vlasni sustav je izrađen od kvalitetne ljudske kose, a ne sintetičke, koja zna iritirati tjeme. Značajna je razlika i što ga može nositi po svim vremenskim uvjetima te se bez straha baviti svim sportovima. Ostaje na glavi i ako je počupate za kosu. Zamjensku kosu može bojiti, stavljati ekstenzije i praviti razne frizure. Vijek trajanja je četiri godine, a ovisno o boji i dužini stoji od 9000 do 17.000 kuna.
Frizerka Lorena Cetušić (28) jedina je hrvatska vlasnica franšize Hairart inc. of Hollywood. Vlasni sustav razvijen je za potrebe glumaca jer perike i tupei nisu zadovoljavali produkcijske zahtjeve. Čak i neka lica s hrvatskih naslovnica odlučila su se za vlasni sustav. Lorenine mušterije mogu odabrati i frizure svojih idola koje će im postaviti u izdvojenoj, intimnoj prostoriji. Kako kaže, svima je zajamčena privatnost. U sedam mjeseci, tvrdi Lorena, pružila je novi život dvanaestero prezadovoljnih mušterija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...