Obavijesti

News

Komentari 86

Kosor i Glavaš oženili sinove, Jakovina i Vrdoljak postali tate

Kosor i Glavaš oženili sinove, Jakovina i Vrdoljak postali tate
8

Protekla godina bila je vesela za domaće političare. Neki su se oženili, neki dobili prinovu u obitelji, a neki, poput šefa HDZ-a Tomislava Karamarka - i jedno i drugo

VIDEO

Karamarko se oženio i dobio kćer

Nakon višegodišnje veze koju su u svibnju 2015. u tajnosti okrunili brakom, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i njegova druga supruga Ana Šarić su 8. listopada, na Dan neovisnosti RH, postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Katarina. 

- Moja obitelj je na današnji Dan neovisnosti blagoslovljena najvećim darom, malenom djevojčicom Katarinom. Supruga Ana i ja smo izuzetno sretni, a posebno smo zahvalni svima koji s nama dijele tu radost i šalju nam mnogobrojne čestitke! Bog mi je već podario Lanu i Martina, a sada i malu Katarinu! Neka ih sve čuva dragi Bog! - napisao je tada Karamarko na službenom Facebooku. 

Ana Šarić djevojčicu je rodila carskim rezom. Njoj je to prvo dijete, a Karamarku treće, uz kćer Lanu i sina Martina koje ima iz prvog braka s Enisom Mufić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Petar Glebov/PIXSELL

Par je za rođenje djevojčice dobio brojne čestitke, a na prinovi im je putem Twittera čestitao i SDP. 

- Politički smo suparnici, a ne protivnici. Čestitamo Tomislavu Karamarku na rođenju kćeri - objavili su na službenom profilu stranke. 

Rođenje kćeri Karamarko je javno obznanio dok se za brak s Anom Šarić doznalo slučajno u intervjuu za Novu TV. Odgovarajući na pitanje Mislava Bage o aferi Mercedes kada je skupocjenim automobilom oca prevozio u bolnicu, a vozilo nije imao prijavljeno u imovinskoj kartici, Karamarko je kazao da mu je Ana Šarić supruga. 

Duško Marušić/Pixsell

Obred vjenčanja u crkvi Svetog križa u Sigetu vodio je fra Smiljan Kožul. Razmjeni zavjeta Karamarka i Ane Šarić prisustvovao je tek uski krug prijatelja i rodbine. Nakon obreda proslavili su u jednom zagrebačkom restoranu. 

Vrdoljak dobio sina

Ministar gospodarstva u Milanovićevoj Vladi, Ivan Vrdoljak, i njegova supruga Ivana postali su roditelji po drugi put. Ivana Vrdoljak sredinom lipnja rodila je dječaka. Supruga ministra Vrdoljaka, kojem je ovo drugi brak, tada se na Facebooku pohvalila s dvije fotografije na kojima je pisalo: It's a boy! 

Bračnom paru Vrdoljak ovo je drugo dijete. Kći Lucija im se rodila krajem rujna 2013. godine. 

Ivan Vrdoljak iz prvog braka ima 10-godišnju kćer Ivanu.

Jakovina postao otac djevojčice

Dva tjedna nakon što je Ivan Vrdoljak dobio sina, otac kćeri postao je još jedan Milanovićev ministar, Tihomir Jakovina. Zanimljivo je da su i Vrdoljak i Jakovina gotovo istovremeno dva puta postali roditelji. Tihomir Jakovina (48) u manje od dvije godine dobio je dvije kćeri, a kolega mu, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u isto toliko vremena dobio je kćer i sina. 

Davor Puklavec/PIXSELL

Jakovina je drugu kćer dobio u braku s najmlađom saborskom zastupnicom u 7. sazivu, Sandrom Petrović. Oni su bili prvi bračni par koji se vjenčao tijekom mandata u Milanovićevoj Vladi. 

Jasen Mesić na Valentinovo dobio sina

Saborski zastupnik HDZ-a, bivši ministar kulture i nekadašnji kandidat za gradonačelnika Zagreba Jasen Mesić na Valentinovo 2015. postao je otac. 

Nina Đurđević/Pixsell

Njegova supruga Barbara Medved rodila je carskim rezom dječaka Marka Gabrijela. Mesić je bio prisutan na porodu. 

Lorencin se razveo

U studenom 2015. iznenadila je vijest o razvodu ministra turizma Darka Lorencina. 

Slavko Midžor/PIXSELL

Braku s marketinškom menadžericom Dašom Crhom navodno je presudila daljina jer je sada bivša supruga živjela u Medulinu, a ministar je zbog brojnih obveza većinom boravio u Zagrebu. 

Par ima dvojicu sinova.

Jadranka Kosor oženila sina, postat će baka

Bivša premijerka Jadranka Kosor početkom listopada oženila je sina. Lovro Škopljanac (31) dugogodišnju vezu okrunio je brakom, a životna izabranica čeka dijete. 

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Buduća baka Jadranka Kosor na pitanja novinara o tome nije željela ništa reći.

- Cijeli svoj politički život protivim se da se privatne stvari dijele s javnosti, odnosno da se obitelj koristi u promotivne svrhe. Tako ni ovoga puta nemam ništa za reći na temu o kojoj me pitate - kazala je tada. 

Branimir Glavaš nakon izlaska iz zatvora oženio sina 

U rujnu 2015. sudbonosno 'da' izrekao je i sin Branimira Glavaša, Filip Glavaš. Mladenka je bila Amanda Stašćik koja je dvije godine ranije Filipu rodila dječaka. Ceremonija vjenčanja u konkatedrali Svetog Petra i Pavla u Osijeku rasplakala je tatu Glavaša koji je cijelo vrijeme nosio svog malog unuka. 

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Na svečanoj svadbenoj večeri bilo je oko 800 uzvanika, što je bila najveća slavonska svadba u posljednjih desetak godina. 

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Mladi par vjenčao se u općini ubrzo nakon što su se upoznali u HDSSB-u, no svadbeni pir priredili su tek kada je Branimir Glavaš izašao iz zatvora u Mostaru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21