Obavijesti

News

Komentari 58

Kosor: Imam dres i zastavicu, napravit ću pizzu i popiti pivo

Kosor: Imam dres i zastavicu, napravit ću pizzu i popiti pivo
4

I saborski zastupnici pripremaju se za večerašnju utakmicu Hrvatska-Brazil kojom će biti otvoreno Svjetsko nogometno prvenstvo. Navijačke rekvizite su već nabavili...

VIDEO

saborski zastupnici pripremaju se za večerašnju utakmicu Hrvatska-Brazil kojom će biti otvoreno Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, koje će na stadionu pratiti i premijer Zoran Milanović. 

Da je odlazak premijera u Brazil dobra odluka smatra nezavisna zastupnica i bivša premijerka Jadranka Kosor.

- To mu je jedna od rijetkih dobrih odluka jer bilo bi loše da se naša reprezentacija tamo osjeća kao Pale sam na svijetu. Ipak mora biti netko u potpori - rekla je.

Kosor: Mislim da stojimo dobro, bit će 1:0 za nas

Ona će, za razliku od premijera utakmicu gledati kod kuće u društvu uskog kruga prijatelja. Ističe da je među njima ona najbolji poznavatelj nogometa, ali su svi 'vatreni'. Očekuje da će se slaviti do dugo u noć, a već je pripremila sve rekvizite:

- Imam dres, imam jednu malu hrvatsku zastavu kojom mogu mahati, pa imam malo veću, napravit ću pizzu pa čak ću kupiti i nešto piva za tu priliku. Prognoze su dobre. Mislim da možda i nismo do kraja svjesni da igramo možda jednu od najvećih i najvažnijih utakmica u povijesti nogometa. Mislim da stojimo dobro i da imamo odličnu ekipu. Čak ta činjenica da Brazil igra na svom terenu bi nam mogla biti od pomoći. Ako vatrenu budu u punom svom elementu da će to biti psihološka prednost. Očekujem 1:0 za Hrvatsku i da će ovo biti jedno od najboljih svjetskih prvenstava na kojem smo sudjelovali - kazala je Kosor.

Reiner: I izjednačeni rezultat bi bio fantastičan

Željko Reiner (HDZ) kazao je da je uvijek nezahvalno prognozirati rezultat utakmice.

- Svi ćemo naravno navijati za naše i očekujemo najbolje. Naravno da svi priželjkujemo pobjedu međutim i izjednačeni rezultat mislim da bi bio fantastičan. Pod takvim pritiskom i takvim protivnikom, s milijardama ljudi koji gledaju mislim da bi to bilo fenomenalno - rekao je.

Zgrebec: Nogomet pratim samo kad igraju naši

Ni Dragica Zgrebec (SDP) nije htjela prognozirati rezultat jer "nije dobar prognozer". Utakmicu će gledati iako napominje da nogomet prati samo kad igra naša reprezentacija.

- Naravno da bih voljela da pobjede, voljela bih da bude i neriješeno - rekla je.

Kajin: Dečki imaju srca pa ćemo vidjeti"

Nezavisni Damir Kajin vjeruje u procjene Miroslava Ćire Blaževića da prolazimo.

- Nemam razloga ne vjerovati treneru svih trenera. Ja bih bio sretan i s neriješenim rezultatom, ali činjenica jeste da je ekipa Brazila nešto jača od Hrvatske pa može biti svašta. Ali dečki imaju srca pa ćemo vidjeti kako će to biti. Ma bit će dobro, bez obzira na sve dobro je - poručio je.

Hrg: Hrvatska može svakog pobijediti 

Branko Hrg (HSS) kazao je kako FIFA već zna da će rezultat biti 2:2.

- Kad bi bilo 2:2 to bi bilo savršeno, dva gola dati Brazilu i neriješeno odigrati mislim da bi to bilo divno. Hrvatska može svakog pobijediti i naravno može od svakoga izgubiti. Dobra je reprezentacija, po meni bolja nego ona iz Francuske, mlađi odlični igrači, dobar trener. Idemo navijati, bit će dobro - uvjeren je Hrg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi