Obavijesti

News

Komentari 76

'Kosor me upozorila neka se čuvam, naljutio ju je upaljač'

'Kosor me upozorila neka se čuvam, naljutio ju je upaljač'
1

Branitelj Janjić kaže kako se premijerka naljutila na njega kada je rekao da je upaljač s logotipom HDZ-a nudio od Vukovara do Imotskog, ali da ga nitko nije htio

VIDEO

Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata traži ostavke predsjednice Vlade Jadranke Kosor, ministra branitelja Tomislava Ivića i državnog tajnika Zlatka Komara.

Premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, kaže predsjednik udruge Petar Janjić Tromblon, naljutila se zbog njegova sudjelovanja na prosvjedima branitelja i ismijavanja HDZ-a, kada je rekao da upaljač s njihovim logotipom nudi od Vukovara do Imotskog i nitko ga neće.

- U Bogdanovcima, prije pet dana, državni tajnik Zoran Komar rekao mi je da je ljutita zbog upaljača i da se čuvam. Dodao je da to nije prijetnja, ali da pazim što govorim. Odgovorio sam neka se ona čuva jer nju je postavio veleizdajnik i kriminalac i na izborima će je smijeniti - rekao je Tromblon u Sinju kamo je došao zbog Vedrana Ivačića, pripadnika 4. gardijske brigade, oca osmero djece, kojemu Udruga ratnika, kojoj je Tromblon na čelu, gradi kuću.

- S Ministarstvom branitelja dogovorili smo se da će udruga snositi dvije trećine troškova, a oni trećinu, što je 270.000 kuna bez PDV-a. Grad Sinj je donirao teren, mi smo objekt podigli i svoj dio troškova, 520.000 kuna, pokrili. Međutim, projekt je zamrznut. Kada sam Komaru poslao dopis i tražio novac, odgovorio mi je da je Ivačić 9940. na listi u Hrvatskoj - požalio se Tromblon.

Ipak, projekt će privesti kraju i to zahvaljujući Marku Perkoviću Thompsonu koji će održati humanitarni koncert na kojem će prikupiti novac koji su se nadali dobiti od države.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.