Obavijesti

News

Komentari 360

Kosor kaže da treba još četiri godine za borbu s korupcijom

Kosor kaže da treba još četiri godine za borbu s korupcijom
8

Svoj smo program javno pokazali, nemamo skriveni program kao što ima Kukuriku, kaže Kosor. Istaknula je da izbori nisu gotovi, iako je Kukuriku ''popio šampanjac''

VIDEO

Meni trebaju još četiri premijerske godine kako bi se obračunali sa svima onima koji su upleteni u korupciju bez obzira kojoj stranci pripadaju, bez obzira prijete li Državnom odvjetništvu, kao što to rade Linić i Ostojić, borba protiv korupcije ide na sve strane. Prijete i meni osobno, ali ništa nas ne može spriječiti da i dalje radimo za svoju zemlju - poručila je Kosor okupljenim biračima na rivi u Kaštel Sućurcu. S vrhom HDZ-a obišla je tijekom dana i Trilj i Sinj, a još je čekaju Trogir, Šibenik i Zadar. Pratila ju je i Nevenka Bečić, predsjednica splitskog Gradskog vijeća i kandidatkinja HGS-a na njihovoj zajedničkoj listi u 9.izbornoj jedinici. Kaštelani su "čeličnu lady" splitske politike pozdravili ovacijama. Za to je vrijeme njezin brat Željko Kerum lagodno ispijao kavu na osunčanoj splitskoj rivi sa svojom partnericom Fani Horvat i njihovim sinčićem Franom.

Rekla je kako je upravo dobila poruku da je Unesco na svoj popis nematerijalne kulturne baštine svijeta uvrstio Vrličko kolo i Bećarac što je dokaz kako njegujemo svoje korijene.

- Ugovor o pristupanju Europskoj uniji potpisat ću nalivperom kojeg mi je prošle godine darovao Sveti otac - najavila je.

Sućuranima se požalila kako nema jednak tretman kao političarke iz opozicije jer je se vrijeđa, a nitko ne reagira kao kad se radi o njima. 

- Ali, idemo pokazati da nas ima i da imamo snage za pobjedu - zaključila je obraćanje Jadranka Kosor uz odobravanje okupljenih.

''Popili su šampanjac, a izbori su gotovi kad su gotovi''

Kosor je u Sinju najavila kako u 9. izbornoj jedinici očekuje 10 saborskih mandata unatoč tome što Kukuriku koalicija najavljuje pobjedu.

- Oni su popili šampanjac, oni slave i pokazuju da ne razumiju ono što je u temeljima demokracije, a to je da su izbori gotovi kada su gotovi. U planu ljudi koji vode Kukuriku koaliciju nije samo da HDZ izgubi izbore, njihov cilj je uništenje HDZ-a, ali trebali bi biti ovdje u Sinju i vidjeti kako to izgleda u stvarnom životu - rekla je Kosor oduševljena srdačnim dočekom Sinjana nakon sto je bila na svetoj misi u nedjelju u crkvi Gospe Sinjske

- Mi smo spremni i dalje služiti svom narodu i puno raditi. Svoj smo program javno pokazali građanima, mi nemamo skriveni program kao što ima Kukuriku koalicija. Zoran Milanović nije imao hrabrosti reći da bi oni doveli MMF, izbacili vjeronauk iz škole, revidirali ugovor s Vatikanom, povukli tužbu protiv Srbije i poništili Zakon o ništetnosti sa Srbijom - kazala je Kosor, koja je nakon Sinja otišla u Kaštel Sućurac gdje se održava središnji predizborni skup za 9. izbornu jedinicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 360
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa