Obavijesti

News

Komentari 37

Kosor u šali: Na ljetovanju sam s bogatim ljubavnikom

Kosor u šali: Na ljetovanju sam s bogatim ljubavnikom
6

Nakon proslave 15. obljetnice akcije Oluja Kosor je otišla na Brač. Odmara se u hotelu Elaphusa u Bolu. Ujutro pije kave, kasnije šeta i čita knjige

VIDEO

Nakon proslave 15. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja u Kninu premijerka Jadranka Kosor otputovala je na Brač. Odsjela je u hotelu Elaphusa u Bolu, gdje se tradicionalno odmara. U Vladi kažu da s Brača odlazi u subotu. S kim ljetuje ove godine, odnosno je li s njom i njezina majka, nije željela otkriti. Sudeći prema izjavi, Kosor se totalno opustila.
- Premijerka kaže da je s ljubavnikom koji je multimilijunaš i kojeg, nažalost, niste uspjeli uhvatiti. Naravno, šali se - prenijela nam je premijerkine riječi glasnogovornica Martina Banić. Premijerka Kosor je prvi dan odmora provela u društvu prijatelja na kavi pokraj bolskog najprestižnijeg hotela s četiri zvjezdice. Ako se pridržavala svog rituala od prijašnjih godina, poslije doručka prvu jutarnju kavu popila je u kafiću Bolero. Nakon što pročita dnevni tisak, odlazi u šetnju i na kupanje. Ne izlaže se jakom suncu, a nakon kupanja povlači se u apartman. Opušta se uglavnom čitajući knjige. Prethodnih godina Kosor od vlasnika hotela nije zahtijevala nikakav poseban tretman, a ručak i večeru čeka u redu kao i drugi gosti. Lani je na bolskim plažama vrijeme provodila s dvije bliske prijateljice Anom Lisak i Đurđicom Sumrak. Nakon ljetovanja s premijerkom, Sumrak je u veljači ove godine zasjela u zastupničke klupe. Došla je na mjesto sad bivšeg zastupnika Krešimira Gulića, koji je podnio ostavku na tu dužnost. Iako je premijerka Jadranka Kosor prije najavljivala da zbog teške gospodarske situacije za njezin tim ovog ljeta neće biti odmora, na kraju je popustila. Nakon proslave u Kninu ministrima je ipak odobrila godišnji odmor. No smjet će se opuštati maksimalno sedam dana. Usprkos tome Vlada neće biti prazna. Dok se ostali odmaraju, u Banskim dvorima ostali su dežurati potpredsjednik Vlade Ivan Šuker i ministar poljoprivrede Petar Čobanković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku